Compatibiliteit met Weegschaal en Weegschaal

Deze Weegschalen zijn praktisch, realistisch, kwaliteiten, en iedereen houdt ervan om georganiseerd te zijn routine, is het gemakkelijk om in een sleur te vervallen. Geen van beide zal het onmogelijk maken emotionele eisen aan de ander, maar elk moet zeuren of vermijden het vinden van fouten bij de ander. Niemand kan zich voorstellen wat ze van plan zijn naar en er zal een groot vraagteken boven hun hoofd hangen.
Ze vrijen door het wonder van moderne technologie. het accent van deze liefde is op analyse.

Weegschaal-Weegschaal-compatibiliteit

Zelfs als ze echt de verwarming in het boudoir aanzetten, zullen ze nog steeds bespreken een paar feiten en cijfers. En als ze allebei graag lezen, zullen ze dat ook doen een avondje uit met de encyclopedie Britannia, om hun hersens te geven goed luchten. Ze worden tenslotte allebei geregeerd door Mercurius, dus dat zullen ze ook zijn intelligente inamorata.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man-compatibiliteit

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen