Een Weegschaalvrouw en een Waterman-man delen een compatibel leven samen. Het Weegschaalmeisje maakt de Waterman-man toegewijd in het leven. De avontuurlijke geest van de Waterman-man zou haar leuk vinden en hij zou op zijn beurt haar evenwichtige benadering van het leven waarderen. Er zou geen dominantie zijn en ze halen het beste in hun partners naar boven. Maar omdat het luchtige tekens zijn, zou er enige afstandelijkheid in de relatie zijn.
Het Waterman-mannetje heeft het Weegschaal-vrouwtje nodig om zijn socialisatietaken te voltooien. Weegschaal brengt soms balans in de relatie, ondanks tegenslagen.

Compatibiliteit Weegschaal Vrouw-Waterman Man

Beroemd Weegschaal-Waterman-paar

• Kelly Preston en John Travolta

• Eleanor Roosevelt en John Travolta

• Carole Lombard en Clark Gable

• Sarah Ferguson en Prins Andrew

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou een compatibele romantische affaire zijn tussen de Weegschaalvrouw en haar Waterman-partner. Hij zou alles voor haar doen om haar romantiek en passie in het leven te winnen. Maar dan moet het Weegschaalmeisje hem het hof maken en pushen om dingen op dit niveau voor elkaar te krijgen, omdat de Waterman-man niet emotioneel is.

Compatibiliteit voor vriendschap

Er zou meer compatibiliteit zijn wanneer een Weegschaalvrouw en een Waterman-man een vriendschappelijke relatie hebben. Ze maken gewoon beste vrienden voor het leven. Hier zou geen weg meer terug zijn. De Waterman-man stort zijn genegenheid op het Weegschaalmeisje. De kameraadschap overleeft de tand des tijds omdat ze allebei elkaars vrijheid en ruimte in het leven begrijpen.

Compatibiliteit voor huwelijk

Een Weegschaalmeisje en een Waterman-man vormen een zeer compatibele huwelijksrelatie. Beiden zijn logische mensen, ze zouden compromissen sluiten voor zo ongeveer alles onder de zon en wederzijdse vrijheid wordt geaccepteerd in de relatie. Ook weet het duo zich te herstellen na een breuk of breuk in het leven. De relatie komt in de loop van de tijd in een stroomversnelling en er zou hier geen haast zijn, wat de oorzaak is van de meeste breuken. Wederzijds vertrouwen en acceptatie is de sleutel tot overleven met dit paar.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou ook een heel compatibele aangelegenheid zijn met dit duo. Het zou een belangrijk onderdeel van hun leven samen zijn. Er zou een goede balans zijn en ze zorgen ervoor dat de wederzijdse belangen worden behartigd. Weegschaal met haar romantische karakter zou romantiek en passie naar voren brengen in het liefdesproces. Hij zou beleefd zijn om het als vanzelfsprekend aan te nemen. Maar hij vraagt ​​om iets nieuws om de andere keer dat ze samen slapen, want hij is niet iemand met een eentonige levensstijl.

Het eindspel

Wanneer de relatie aan het einde van de weg lijkt te zijn, is het meestal de Waterman-man die zou stoppen. Omdat het een vast teken is, zal hij waarschijnlijk blijven, maar als hij zeker weet dat het Weegschaalmeisje niet voor zijn vraag is, gaat hij gewoon de deur uit om nooit meer terug te keren. Elke vorm van pacificatie door het Weegschaalmeisje zou hier niet werken.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10