Stier Man Met Weegschaal Vrouw Compatibiliteit

Aangezien zowel de Taurus-man als de Weegschaalvrouw worden geregeerd door de planeet Venus, zou er een betere compatibiliteit zijn met dit duo. Schoonheid, sensualiteit en luxe binden ze allebei. Ze genieten van esthetische genoegens en zijn goed in het samen omgaan met financiƫn. De Taurus-man verzamelt geld terwijl de Weegschaalvrouw manieren vindt om het te investeren. Ze bezitten en genieten van de goede dingen in het leven. Liefde en passie komen van nature voor dit paar.
Taurus Man-Weegschaal Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Stier-Weegschaal-paren

&stier; Orson Wells en Rita Hayworth

&stier; Pierce Brosnan en Keely Shaye Smith

&stier; George Clooney en Kelly Preston

&stier; Harvey Keitel en Lorraine Bracco


Compatibiliteit voor romantiek

Er zou veel romantiek in deze combinatie zitten, maar er zou geen uiterlijk vertoon van hetzelfde zijn. Ze zijn niet opzichtig en expliciet romantisch, maar zijn meer gepassioneerd als ze samen thuis zijn. Ze houden ervan om samen tv te kijken, elk in elkaars armen. De Taurus-man zou zeer gepassioneerd en romantisch zijn, terwijl de Weegschaalvrouw een heel kalm en cool karakter is die haar romantiek niet gemakkelijk uitdrukt

Compatibiliteit voor vriendschap

Hoewel deze combinatie niet de ideale vrienden maakt, zijn ze samen op fysiek niveau OK. Stier kan niet gemakkelijk overweg met zijn partner. Maar de Weegschaalvrouw is iemand die gemakkelijk vrienden maakt. Ze begint gesprekken en zou haar partner onder geen enkele omstandigheid in het leven opgeven. Het universele karakter van de Weegschaalvrouw zou de vriendschap van dit duo naar een nieuw niveau tillen zonder grote haperingen.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Stier-man en de Weegschaalvrouw sluiten een compatibel huwelijk. Dit komt omdat ze allebei van vrede en harmonie in het leven houden. Beiden accepteren geen veranderingen in het leven en gaan gewoon met elkaar om, ondanks eventuele belemmeringen in de relatie. Ze klampen zich vast, zelfs onder de harde realiteit in het leven. De Taurus-man verwacht dat de Weegschaalvrouw hem op zijn wenken bedient. Maar de Weegschaalvrouw is bereid compromissen te sluiten in de relatie.

Compatibiliteit voor seks

De daad van seks tussen dit paar zou een hoge mate van sensuele bewegingen en genegenheid met zich meebrengen. Beiden zijn meer gericht op fysieke genoegens zoals aanraking. Ze nemen veel tijd en doen deze handeling op hun gemak. Beiden houden een bepaalde tijd apart om samen te zijn zonder enige afleiding. Weegschaal laat haar bijzondere creatieve talenten zien als ze naar bed komt. De gebruikelijke afgeleide en afgeleide Stier geeft zijn volledige aandacht aan de Weegschaalpartner.

Het eindspel

Als het splitsville is in deze combinatie, dan zouden de resultaten erg slecht zijn. De Taurus-man zou heet zijn van woede, terwijl de Weegschaalvrouw koel zou zijn als ijs. Elk gaat tot het uiterste. Meestal eindigt deze relatie in de rechtbank. Er zouden veel problemen zijn als het gaat om het delen van kinderen, verantwoordelijkheden en financiƫn.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10