Leo compatibiliteit verschillende sekspartner

Trots en vorstelijk, vurig en vastberaden, de onderwerpen van dit kattenteken zijn altijd een beetje groter dan het leven. Leeuwen houden ervan om opgemerkt, bewonderd en aanbeden te worden. Van nature lui en goedmoedig, is het voor Leo-proefpersonen vaak vrij moeilijk om moeite te doen om voor zichzelf op te komen. Leeuwen staan ​​bekend als eeuwige kinderen. Leeuwen zijn loyaal, sympathiek en

vaak best aardige mensen, maar ze kunnen ook genotzuchtig, koppig en vatbaar zijn voor mokkend als ze niet hun zin krijgen. Ze zijn warm, demonstratief en theatraal en houden van praal, blitz en glamour. Ze houden van versiering van hun fysieke zelf. Wanneer Leos zich ergens voor inzet, gaan ze er voor het leven mee. Leeuwen zijn eerlijk in het liefdesleven. Leeuwen hebben, wanneer ze worden bemind en gerespecteerd, een hart van goud. Maar als ze niet van hen houden of als ze niet beantwoord worden, worden ze depressief, hebben ze zelfmedelijden en worden ze zelfvernietigend.


Leeuwen houden van liefhebben en bemind worden. Vertegenwoordigd door de koninklijke leeuw, hebben ze een koninklijke band met hen en geen wonder dat ze gemakkelijk compatibele partners voor het leven vinden. Hun meer dan levensgrote persoonlijkheid trekt gewoon potentiële partners aan die voldoende compatibel zijn. Leeuwen moeten altijd worden aanbeden en geprezen. Ze kunnen echter vrij gemakkelijk met anderen opschieten zonder veel aarzeling.

Zodiac-compatibiliteit

Compatibele sterrenbeelden voor Leo

Boogschutter Boogschutter  Ram Ram  Tweelingen Tweelingen  Weegschaal Weegschaal

In-compatibele sterrenbeelden voor Leeuw

Maagd Maagd  Schorpioen Schorpioen  Steenbok Steenbok  Vissen Vissen  Stier Stier 

Kanker Kanker

Variabel Sterrenbeelden voor Leo

Leo Leo  Waterman Waterman 

Leeuwen hebben een gevoel voor drama in verband met hun relaties. Aan de ene kant zouden ze openlijk toegewijd en verteerd zijn in een relatie, anders zouden ze sombere eenzaamheid zijn. De emotionele toonhoogte van de Leo-jongens zou een beetje aan de bovenkant zijn dat degenen die bereid zijn om een ​​relatie met een Leeuw aan te gaan, moeten inpakken voor een wilde rit.

Als je een relatie hebt met een Leeuw, dan krijg je het hoogste niveau van genegenheid, warmte en veiligheid in het leven. Maar de negatieve kant is dat Leos alle aandacht wil en dat ze de show graag in zijn eentje runnen. Deze dominante manier van de Leeuw vindt het misschien een beetje moeilijk voor de andere sterrenbeelden om een ​​compatibele affaire met hen te hebben.

Leo Man
Compatibiliteit

Leo man compatibiliteit

Leo Mens en Ram Vrouw

Leo Mens en Stier Vrouw

Leo Mens en Tweelingen Vrouw

Leo Mens en Kreeft Vrouw

Leo Mens en Leo Vrouw

Leo Mens en Maagd Vrouw

Leo Mens en Weegschaal Vrouw

Leo Mens en Schorpioen Vrouw

Leo Mens en Boogschutter Vrouw

Leo Mens en Steenbok Vrouw

Leo Mens en Waterman Vrouw

Leo Mens en Vissen Vrouw

Leo Vrouw
Compatibiliteit

Leo Vrouw compatibiliteit

Leo Vrouw en Ram Mens

Leo Vrouw en Stier Mens

Leo Vrouw en Tweelingen Mens

Leo Vrouw en Kanker Mens

Leo Vrouw en Leo Mens

Leo Vrouw en Maagd Mens

Leo Vrouw en Weegschaal Mens

Leo Vrouw en Schorpioen Mens

Leo Vrouw en Boogschutter Mens

Leo Vrouw en Steenbok Mens

Leo Vrouw en Waterman Mens

Leo Vrouw en Vissen Mens

De positieve kant van de Leo-mensen is dat hoewel ze een beetje arrogant en dominant lijken te zijn, ze emotioneel uitgehongerd zijn en gemakkelijk gewond raken. Alleen degenen die kunnen opschieten met de pracht en praal van de Leeuw en die onderdanig kunnen zijn aan de bazige Leeuw en de relatie met een Leeuw kunnen overleven.

Bij de elementaire analyse kunnen de vuurtekens goed met je worden, maar in de loop van de cursus kan een van jullie je vingers verbranden. Luchttekens kunnen over het algemeen goed overweg met Leo-persoonlijkheden. De aardse tekens zouden de Leo-jongens geaard houden, maar zouden soms het liefdesleven van Leos kunnen verstikken. Waterborden zijn de best compatibele partners voor Leo-inboorlingen, omdat ze zich laten domineren door de Leo-mensen, maar of ze baat zouden hebben bij de relatie, is een vraag die bij de betrokken persoon ligt.

Leo-inboorlingen kunnen een volledig toegewijde en compatibele relatie met partners hebben als ze onderscheid kunnen maken tussen charme en arrogantie en opwinding en drama. De tekenen nemen je drama misschien niet goed in hun hart, ondanks dat je ze overspoelt met genereuze liefde en materiële voordelen. De meeste mensen verlangen naar een stabiele relatie met een Leo-man. Maar het positieve van het hebben van een Leo-partner zou zijn dat ze loyaal zouden zijn en zich aan je zouden houden, wat er ook in het leven komt.

Leeuw met Ophiuchus - Incompatibel

Een Leeuw en een Ophiuchus zijn niet compatibel in een relatie. Hoewel ze allebei graag in de schijnwerpers staan ​​en elke dag met lof moeten worden overladen, zou er een constante botsing van ego's en trots zijn in deze combinatie. Leo zou niet in de stemming zijn om de Ophiuchus te prijzen voor zijn of haar werk en de Ophiuchus zou gebeten worden door de ego-bug dat ze de Leeuw niet aanbidden. Daarom zou het moeilijk worden.