Taurus Vrouw Met Leo Man Compatibiliteit

De relatie tussen die van een Stier-vrouw en een Leeuw-man zou voldoende compatibel zijn. Maar aangezien beide vaste tekens zijn, zouden er af en toe meningsverschillen zijn. Omdat de Leeuw-man graag de Taurus-vrouw domineert, moet hij ervoor zorgen dat ze zijn ego voedt. Maar het Leo-mannetje reageert niet met romantiek en loyaliteit. Onderweg zouden er nog veel uitdagingen te vinden zijn.
Als ze besluiten om het onderling oneens te zijn, zou er geen teleurstelling zijn in deze relatie.

Taurus Vrouw-Gemini Man Compatibiliteit

Beroemd Taurus-Leo-paar

&stier; Debra Winger en Timothy Hutton

&stier; Bianca en Mick Jagger

&stier; Audrey Hepburn en Mel Ferrer

&stier; Peter Bogdanovich en Louise Stratten

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou een hoge mate van compatibiliteit zijn tussen een Taurus-vrouwtje en een Leeuw-mannetje als het gaat om romantiek en passie. Het Leo-mannetje pronkt gemakkelijk met zijn romantische gemoedstoestanden, terwijl de Taurus-vrouw niet expliciet met hetzelfde zou pronken. Er zou echter een gepassioneerd karakter in dit duo te zien zijn. In deze combinatie zou ook veel jaloezie en bezitterigheid te zien zijn.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Stier-vrouwtje en een Leeuw-mannetje maken geen goede vrienden in het leven. Leo heeft een koninklijke kijk en heeft geen waardering voor vriendelijke bewegingen. Stiervrouw moet haar geduld en uithoudingsvermogen gebruiken om de Leeuw-man op het goede spoor te houden. Hoewel de Taurus-vrouw hier driftbuien heeft, moet het Leo-mannetje zich inspannen om elke vonk te doven die een brand zou veroorzaken.

Compatibiliteit voor huwelijk

Zowel de Leeuw-man als de Stier-vrouw geloven in langdurige verbintenis en huwelijk. Er zouden wat aanvankelijke hikken in de relatie zijn. De Leeuw-man probeert zijn partner voor zich te winnen met grote cadeaus en idee├źn. Maar dat zou op geen enkele manier indruk maken op het Taurus-vrouwtje. Ze moet de Leo-man onder haar armen houden door haar humor en humor. Anders zouden er een soort van scheuren ontstaan.

Compatibiliteit voor seks

Seks kan best goed zijn met deze combinatie van een Leeuwman en een Stiervrouw. De Leeuw-man is iemand die de beste seks heeft van de hele dierenriem. Daarom kan de Stier-vrouw passief blijven en zich koesteren in zijn verwennerij. Seks zou heel leuk zijn met deze combinatie dat de Leo-man de tijd neemt om elk onderdeel en elke handeling van zijn partner te bewonderen.

Het eindspel

Zodra de Leeuw-man en de Stier-vrouw besluiten uit elkaar te gaan, zou dat het einde van hun leven betekenen. Ze zouden zo ongeveer alles en alles onder de zon bevechten. Omdat beide vaste tekens zijn, zou de een niet wijken voor de ander, zelfs niet onder de wildste omstandigheden.

www.findyourfate.com Beoordeling 3/10