Waterman en Leeuw compatibiliteit

Die acrobatisch Luchtige Watermannen zijn dol op leeuwen vanwege hun heerlijk liefdevolle vrijgevigheid allemaal warm en heerlijk als ze bij hen zijn en in ruil daarvoor het lachen leeuw zal helemaal in de war zijn om te weten wat hun Aquariusvriend nu gaat doen vinden hun onvoorspelbaarheid voor altijd fascinerend en eindeloos vertederend. Eens liefde is echter tot bloei gekomen, Leos kan hun koninklijke gedachten veranderen.
Hoewel het zijn allebei vaste funsters, ze demonstreren het op verschillende manieren en Leeuwen verlangen naar een blijvende liefde.

Waterman en Leeuw compatibiliteit

Seksueel zou het kunnen blijken problematisch te zijn als de hartelijke leeuw in een compleet dilemma wordt geworpen door de grillige emoties van hun Watermannen-pantser. Als de trots van de Leeuw is geprikt of hun hoop op nachtelijke nookie wordt kapotgeslagen, dat kon het koninklijke ego beginnen op te blazen, en dan begon dit fascinerende stel te voeren uit en uit oorlog om te zien welke kant de suprematie krijgt.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Waterman Man
Compatibiliteit

Waterman Man  Compatibiliteit

Waterman Man en Leo Woman

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Vrouw Compatibiliteit

Waterman Woman en Leo Man