De Leeuw-vrouw en de Waterman-man delen een compatibele relatie in het leven. Als de Leeuw-vrouw de Waterman-man zijn deel van de vrijheid zou geven en hem de fijne kneepjes van een band zou leren, dan zouden er geen problemen zijn. Het Leeuw-meisje wil aandacht, liefde en warmte die de Waterman-man graag zou willen bieden, maar het is niet zijn gebruikelijke kopje thee.
Als beiden wegblijven van kritiek, zou er geluk zijn met deze combo. Ze delen een betere chemie en er zouden afwisselende momenten zijn en van warme en koude inspanningen. De gedurfde Waterman-man veegt zijn leeuwin gewoon van zich af door zijn opwinding.

Leo Vrouw-Waterman Man Compatibiliteit

Beroemd koppel Leo-Waterman

• Whitney Houston en Bobby Brown

• Loni Anderson en Burt Reynolds

• Gracie Allen en George Burns

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou veel romantiek en passie bij deze relatie betrokken zijn.

Het erotische Leo-meisje heeft veel romantiek en passie onder haar mouwen dat daar geen gebrek aan zou zijn. Maar dan zouden er af en toe ook scheuren zichtbaar zijn met deze combinatie.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Leeuw-vrouw en de Waterman-man maken betere vrienden in het leven. De Waterman-man is comfortabel met de vriendschap omdat hij niet veel geïnteresseerd is in te veel romantiek en te veel toewijding aan een partner. Het Leeuw-meisje daarentegen is houdt niet zo van vriendschapsovereenkomsten. Ze wil romantiek en een dominante rol om te spelen. Daarom zou het een lastig paar zijn om op de vriendschapstrein te komen.

Compatibiliteit voor huwelijk

Het Leo-vrouwtje en het Waterman-mannetje vormen een goed paar als het gaat om compatibiliteit met het huwelijk. De aanvankelijke aantrekkingskracht zou geweldig zijn, maar na verloop van tijd vertoont het enkele tekenen van afvallen. Maar hun humor ruimt de puinhoop op die ze hebben gecreëerd Als het Leo-meisje niet te veel aandacht van hem zou eisen en hij op zijn beurt niet te veel vrijheid zou vragen, zou het huwelijk lang duren.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een zeer compatibele affaire zijn tussen een Leeuw-vrouw en een Waterman-man. Het zou een zeer bevredigende en vermakelijke daad zijn voor beiden. Hoewel het Leeuw-meisje vasthoudt aan conventionele methoden, heeft de Waterman-man veel trucs Het duo is goed in het experimenteren met nieuwe ideeën op dit gebied.

Het eindspel

Het einde van de relatie zou erg verschrikkelijk zijn. De financiën zouden een van de twistpunten zijn voor dit duo. Als de Waterman ontdekt dat het einde nabij is, neemt hij gewoon afscheid en is op zoek naar frisse lucht van vrijheid. Leo maakt zich zorgen over de verspilling van tijd en middelen voor hem. Ze zou een grote verliezer zijn in dit spel.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10