Leo en Leo Compatibiliteit

Beiden hebben een sterke wil en dit kan heel goed of heel slecht zijn. Als beide waar zijn, zouden er veel hoofden en chiefdoms kunnen zijn. Wederzijds geven en nemen is zeer noodzakelijk. Als alternatief zal men moeten betaal de tweede viool, maar welke is het probleem in deze combinatie. Ze kunnen alles doen als hun doelen en methoden hetzelfde zijn.

Emotioneel, deze twee zijn erotisch en exotisch, als een eiland in het paradijs, vol van wuivende palmbomen, warme golven die kabbelen over de zandige kust en de het geluid van muziek versmelt tot volledige tevredenheid. Dit paar zal baaien een geweldig pad uit terwijl ze samen door de stad dwarrelen om te zien de bezienswaardigheden en gezien worden door iedereen.


Leo en Leo-compatibiliteit

Immers, omdat ze zijn allebei leeuwen, ze kunnen er zeker van zijn dat alles wat men dan maar wil te doen is gebonden om een ​​beroep te doen op de ander! Ze zullen een geweldige tijd hebben samen en hun wederzijdse vrienden zullen er dol op zijn als ze elkaar ontmoeten. Er zijn enkele zeer donkere, bedompte en stugge leeuwen inderdaad, die er niet zo uitzien de zonnige kant van dit bord helemaal en ze zullen dingen een domper maken. Maar als beide leeuwen in deze prachtige menagerie het soort leeuwen zijn die hou van het leven, zodat het leven in ruil daarvoor van hen houdt, ze zullen een verbazingwekkende ervaring hebben amoureuze, aanhankelijke en vurige affaire die alle negen zou kunnen duren gelukkige levens.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Leo Man compatibiliteit

Leo Man compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leo Man met Leo Woman compatibiliteit