Er zou niet veel compatibiliteit zijn tussen een Leeuw-man en een Waterman-vrouw. Er zou van beide kanten veel inspanning en toewijding nodig zijn om de relatie gaande te houden. De Leo-man verlangt naar gehechtheid terwijl ze hunkert naar een afstandelijke sfeer thuis. De Leo-man zou zich meer zorgen maken over zichzelf, terwijl zij zich zorgen zou maken over de hele mensheid.
Er zou een eerste aantrekkingskracht zijn, maar na verloop van tijd zouden er schandalige daden van beide zijn. Het duo zou het grootste deel van de tijd op gespannen voet staan.

Leo Man-Waterman Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Leo-Waterman-paren

• Roman Polanski en Sharon Tate

• Peter Bogdanovich en Cybil Shepherd

Compatibiliteit voor romantiek

De Leeuw-man is romantischer, maar de Waterman-vrouw is niet geïnteresseerd in het focussen van haar passie op slechts één man in het hele universum.

Ze heeft een universeel hart dat door iedereen gedeeld kan worden. Daarom houdt ze de Leo-man op afstand, alleen die passie in de relatie wordt gesmoord. Op zijn beurt zou hij haar op zijn beurt heel graag willen ergeren.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Leeuw-man en de Waterman-vrouw zijn geen goede vrienden. Ze zijn gewoon de tegenpolen als het gaat om deze relatie. Het Leo-mannetje is er een van warmte, loyaliteit en puurheid. Hoewel het Waterman-meisje helemaal geen hart heeft, is kameraadschap gewoon uitgesloten voor dit paar.

Compatibiliteit voor huwelijk

Dit is een van de combinaties waarbij de compatibiliteit voor het huwelijk de minste kans heeft. De sensuele en romantische Leeuw gaat in een positieve richting in het huwelijk. Maar het Waterman-vrouwtje doet er alles aan om de opstelling te ontmantelen. De Leeuw-man tolereert dit totdat de draagkracht van hem hapert.

Compatibiliteit voor seks

De compatibiliteit voor seks met dit paar zou ook de minste zijn onder de dierenriem. Het zou voor beiden een frustrerende ervaring zijn. Leeuw verlangt naar warmte en genegenheid, terwijl het Waterman-vrouwtje niet de moeite neemt om hem te bevredigen. Er zou hier nauwelijks overeenstemming zijn met dit paar dat het meestal een totaal fiasco zou zijn. Na verloop van tijd ontwikkelen beide een gebrek aan interesse in seks.

Het eindspel

Met de compatibiliteit voor romantiek, huwelijk of vriendschap op het onderste niveau van de grafiek voor dit paar, zou het eindspel een gemakkelijke aangelegenheid zijn. Hoewel de Leo-man zich beroofd zou voelen van een bedrijf terwijl hij verlangt naar liefde en genegenheid, heeft het Waterman-meisje er geen spijt van hem te verliezen. Ze zou graag haar volledige vrijheid in het leven terugkrijgen.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10