Kanker Vrouw Met Leo Man Compatibiliteit

Een Kreeft-vrouw en een Leeuw-man maken een compatibel huwelijk of relatie. De Leeuw-man geeft alles wat de Kreeftvrouw in het leven wil, materiële voordelen, veiligheid in de liefde, veel liefde, warmte, enz. Zij zou hem op haar beurt veel genegenheid, goed eten en aandacht geven. Daarom zou er veel toewijding in de relatie zijn. De mannelijkheid van de Leeuw-man en de vrouwelijke aard van de Kreeft-vrouw komen het best naar voren in deze relatie.


Beiden spelen hun genderrollen goed. Beiden zouden geduldig met elkaar zijn, zorgzaam en toegewijd aan familiebanden, dat huis zou de hemel zijn voor dit paar.
Kanker Vrouw-Leo Man Compatibiliteit

Beroemd koppel Kreeft-Leeuw

• Josephine en Napoleon

• Gisele Bündchen en Tom Brady

• Jerry Hall en Mick Jagger

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou meer romantiek en passie zijn tussen een Kreeft-vrouw en een Leeuw-man.

Beide zijn comfortabel met romantiseren. Maar dan houden ze ook vast aan oude gewoonten en tradities. De Leo-man die een teken van erotiek is, zou ervoor zorgen dat er geen gebrek is aan passie hier in de relatie.

Compatibiliteit voor vriendschap

Dit duo maakt geweldige vrienden in het leven. Samen halen ze het beste in de ander naar boven. Ze verdedigen zich samen tegen invloeden van buitenaf. Ze blijven door dik en dun bij elkaar, waardoor ze goede vrienden voor het leven worden. Wederzijdse waardering en veiligheid zouden hier de sleutel zijn.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Kreeft-vrouw en de Leeuw-man vormen een ideaal verenigbaar huwelijk. Samen maken ze van het huis een thuis. Kinderen en oudere leden in het gezin zouden worden verzorgd voor elke wenk. Er zou een gevoel van vreugde en geluk zijn. Ze vormen een toegewijd en loyaal koppel. Dit is een toegewijde relatie die verstoken is van onverenigbare problemen.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een grotere mate van compatibiliteit in seks zijn met dit paar. Dit komt omdat het Kreeft-meisje en de Leeuw-man toegewijd, loyaal en betrouwbaar zijn. Ze dwalen niet af. Seks werkt voor hen als een bindende kracht. Hoewel ze vasthouden aan conventionele ideeën bij het hebben van seks, zou er geen onthouding zijn voor lang. Beiden zien seks als een manier om hun liefde, genegenheid en warmte uit te drukken.

Het eindspel

Dit is een relatie die waarschijnlijk niet zal eindigen. Maar als het lot het zo heeft, dan zou het de Leo-man zijn die het initiatief zou moeten nemen. Hij zorgt ervoor dat het Kreeftmeisje fysiek en mentaal even veilig blijft als altijd en neemt dan afscheid.

www.findyourfate.com Beoordeling 10/10