Compatibiliteit met kanker en Leeuw

Leo jongens houden van lief te hebben, wat geweldig is als ze een Kreeft ontmoeten, want ze wil gewoon bemind worden. En ook seksueel kan het leven heerlijk zijn. Ze zullen ongetwijfeld een verrukkelijk ontwaken romantische reactie in elkaar. Wat hen beiden echt gelukkig zal maken is dat de trouwfactor fantastisch zal zijn, omdat Leo een vaste waarde is en daarom een ​​trouw teken.
Compatibiliteit met kanker en Leeuw

Kreeften houden van gedomineerd worden en wie kan dat beter doen dan een leeuw met een sterk hart Kankermoeder houdt van koken, schoonmaken en voor de kinderen zorgen en heel graag zijn tevreden krab inderdaad. Leeuwen vinden het heerlijk om hun welpen om zich heen te hebben, en zo stel kon zich omringen met veel kleine lachende gezichtjes familie zal een lust voor het oog zijn.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Kreeft Man
Compatibiliteit

Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man en Leo Vrouw

Kreeft Vrouw
Compatibiliteit

 Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw en Leo Man