De Leeuw-vrouw en de Maagd-man zouden niet veel compatibel zijn in het leven. De Leeuw-vrouw drukt veel liefde en genegenheid uit voor haar partner, maar hij zou niet hetzelfde beantwoorden. De Maagd-man wil dat zijn partner onderdanig is, wat niet goed zou passen bij de Leeuw-dame. Ze wil de baas van het huis zijn. Ook vanwege de financiën zouden er scheuren ontstaan.
De Maagd-man zou consistent zijn, terwijl het Leeuw-meisje graag risico's neemt met het leven en erg impulsief is. Maar omdat ze allebei plichtsbewust waren, zou de relatie zich inspannen. Arbeidsethiek bindt hen samen.

Leo Vrouw-Maagd Man Compatibiliteit

Beroemd koppel Leo-Maagd

• Guy Ritchie en Madonna

• Mark Anthony en Jennifer Lopez

• Chris Judd en Jennifer Lopez

• Maurice Tempelsman en Jackie Kennedy

Compatibiliteit voor romantiek

De Leeuw-vrouw en de Maagd-man delen een grotere compatibiliteit in romantiek. De Maagd-man zou het juiste romantische publiek hebben gevonden in het Leeuw-meisje. Ze zou vergevingsgezind zijn en kijkt niet veel naar de onzekerheden van de Maagd. De Leeuw is een teken van passie en daarom zouden hier ook regelmatig passies stromen. Ze zou zorgen voor de juiste sfeer voor liefde, romantiek en passie in de relatie.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Leeuw-vrouw en de Maagd-man zijn geen goede compatibele vrienden. Dit komt omdat hun egoïstische aard hen buiten de relatie houdt. Ze delen echter een betrouwbare relatie die beter als gezelschap kan worden genoemd.

Compatibiliteit voor huwelijk

De compatibiliteit voor het huwelijk zou geweldig zijn tussen een Leeuw-vrouwtje en een Maagd-mannetje. Meestal komt deze relatie neer op een stabiel huwelijk. Beiden respecteren de instelling van het huwelijk. Als de Maagd-man zijn Leo-meisje verloofd kan houden, zou er thuis geluk zijn. Meestal domineren Leos de scène, maar als de Maagd zijn kaarten goed speelt, kan hij haar gemakkelijk onder zijn controle brengen.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een zeer compatibele affaire zijn tussen een Leeuw-vrouwtje en een Maagd-mannetje. Ze hebben een constante dosis van hetzelfde nodig en elk zou meer dan bereid zijn om de partner tevreden te stellen. Maagd heeft een aantal trucjes en steekt zijn mouwen op om zijn Leeuw-meisje te aarden. Ze is niet iemand die deze daad schuwt. Ze zou net zo blij zijn om hem bezig te houden in bed door haar opwinding en verstand.

Het eindspel

Als het spel met deze relatie voorbij is, zou het op een zakelijke manier eindigen. Beiden zouden eerlijk zijn geweest in de relatie en daarom zouden er aan beide kanten geen harde gevoelens zijn. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat ze voor enige toenadering zullen komen, kunnen ze in tijden van nood op hun ex-partner rekenen.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10