Leo en Weegschaal Compatibiliteit

Omdat beide tekens geniet van het leven, ze zullen veel gelukkige tijden delen. Weegschaal, die houdt van om de zaken in balans te houden, kan Leo denken dat hij overdadig en extravagant is of flamboyant. Leo is graag de baas. Weegschaal krijgt dingen voor elkaar door tact en manipulatie. Liefde laat de wereld gelijkmatig draaien sneller en furieuzer dan ooit wanneer Cupido zijn zinnen zet een heerlijk.
Weegschaal en een mooie leeuw en brengt ze samen met zijn pijl van liefde, wanneer de twee tekenen van liefde elkaar ontmoeten een romantische afspraak, het zal de hele tijd liefde zijn.

Leo en Weegschaal Compatibiliteit

Dit Het paar zal aan elkaars harten trekken en een vrolijke melodie spelen. Ze zullen ontdekken dat ze stapels dingen gemeen hebben. Ze zijn allebei barmy over mooie dingen. Muziek zal op alle uren van de dag en nacht en hun inloopkasten zullen barsten van allerlei soorten van kleding. Het luchtige element van de bevrijde Weegschaal zal de vlammen aanwakkeren van het vuur van liefhebbende Leo, waardoor een prachtige gloed ontstaat die zal strelen de kokkels van hun enorme harten. Omdat deze vriendelijke kattenmensen dat zijn opgelost, zal de Leeuw de extravagantie van zijn luchtige vriend kunnen temperen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Leo Man compatibiliteit

Leo Man compatibiliteit

Leo Man en Weegschaalvrouw

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman en Weegschaal Man