Leo en kanker compatibiliteit

Leo-jongens houden van liefhebben, wat geweldig is als ze een Kreeft ontmoeten, omdat ze gewoon geliefd wil worden. En ook seksueel kan het leven heerlijk zijn. Ze zullen ongetwijfeld een verrukkelijk romantische reactie in elkaar opwekken. Wat hen allebei echt gelukkig zal maken, is dat de trouwfactor fantastisch zal zijn, omdat Leo een vaststaand en daarom trouw teken is.
Leo en kanker compatibiliteit

Kreeften houden ervan om gedomineerd te worden en wie kan dat beter dan een sterkhartige leeuw. De Kreeft-moeder houdt van koken, schoonmaken en voor de kinderen zorgen en is inderdaad een zeer tevreden krab. Leeuwen vinden het heerlijk om hun welpen om zich heen te hebben en dit stel zou zich kunnen omringen met veel kleine lachende gezichtjes. Dit gezin zal een lust voor het oog zijn.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Leo Man compatibiliteit

Leo Man-compatibiliteit

Leo Man en Kreeft Vrouw

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman en Cancer Man