Leeuw en Maagd compatibiliteit

Leeuw is een extravert, uitslag en domineert terwijl Maagd bescheiden is, met pensioen gaan en meer geneigd zijn om ondergeschikt te zijn. Het succes of de mislukking hangt af van welke kant het mannetje of het vrouwtje is. In het bedrijfsleven is dat zo beter voor Leo om te leiden en Maagd om te volgen. Leo's vurige emoties kan de zelfbeheerste Maagd overweldigen, maar de laatste zelden eigenlijk laat het zien.
Leeuwen zijn groter dan het leven en zijn prachtig grandioos en genereus en wonderbaarlijk veelomvattend. Maar Maagden gaan ermee om de details van het leven, alles analyseren wat ze kunnen en waarnaar ze op zoek zijn perfectie in alles wat ze tegenkomen.

Leeuw en Maagd compatibiliteit

Als de Leeuw Venus heeft in Maagd en de Maagd hun planeet van liefde-Venus in Leeuw, dan deze geliefden lachen de hele weg naar het altaar. Zelfs als de sterren dat niet zijn aan hun kant kunnen ze echter nog steeds een overwinning bedenken combinatie als ze bereid zijn te geven en te nemen. Anders precies en pedante benadering van hun Maagd Valentijn zal het gevoel van Leeuw aannemen onderdrukt en depressief. Die Maagd heeft alles nodig om erin te zitten de juiste plek kan de Leeuw intens irriteren, die niet altijd alles doet volgens het boekje. De hitte van een Leo-liefde kan een beetje te fel branden voor een Vestaalse Maagd, die een lichte huid heeft als het om seks gaat. Dit mercurial een man of een meisje kan ernstige zonnebrand oplopen bij blootstelling aan de romantische stralen van een Leo-liefhebber en ze kunnen erop staan ​​de temperatuur van te verlagen aanraking en seks.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Leo Man compatibiliteit

Leo Man compatibiliteit

Leo Man en Maagd Vrouw

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman en Virgo Man