Leo en Tweelingen compatibiliteit

Op mentaal en intellectueel niveau zijn beide het erover eens. Leo voelt zich het centrum van aantrekking, maar voelt zich verwaarloosd wanneer Tweelingen ergens anders opgaan. Leo's verlangen om de controle over te nemen, kan de vrije geest van Gemini overweldigen. Als beiden afspreken elkaar zijn of haar gang te laten gaan, kan dit een sprankelende combinatie zijn. Wanneer een Leeuw en een Tweeling samenwerken, kunnen ze meer schittering laten zien dan de diamant.

Met hun liefde voor lachen en het leven hebben ze veel gemeen en kunnen ze elkaar zelfs het een en ander leren. Die glinsterende Tweelingen zullen hun mooie leeuwen laten ontspannen en ze kunnen op hun beurt een beetje van zichzelf overbrengen op de fonkelende tweeling prachtige vrijgevigheid en heerlijke warmte.


Leo en Tweelingen compatibiliteit

De Geminiaanse manier met woorden en de flair van de Leeuw voor vergeving, zouden in staat moeten zijn om eventuele lekke banden in hun partnerschap op te lossen. Er hangt een door en door theatrale sfeer in deze alliantie en het idee van een geweldige tijd van dit stel is om tijd door te brengen in de bioscoop en een doos te boeken voor het ballet, gevolgd door een fantastische feed-up in een chic restaurant voordat ze naar huis gaan voor geslachtsgemeenschap. . Als ze eenmaal tussen de zijden lakens glijden, kan de Leeuw zo'n weelderige minnaar zijn dat zelfs een tweeling voor woorden verloren gaat. Ze zullen genieten van het gevoel in elkaars armen te smelten en de Geminian zal nog hartelijker reageren dan met een ander. Als ze eenmaal uit bed zijn, blijven ze een zorgzaam stel en de kinderachtige charme van de Tweelingen zal dat grote Leeuwhart betoveren.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Leo Man compatibiliteit

Leo Man compatibiliteit

Leo Man en Gemini Woman

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman en Gemini Man