De Leeuw-man en de Boogschuttervrouw delen een compatibel leven samen. Omdat ze allebei avontuurlijk zijn en de goede dingen in het leven waarderen, zou er compatibiliteit zijn met dit paar. Socialiseren komt van nature en daarom zou er geen verveling zijn in deze combinatie. Er zou een goede verstandhouding zijn en wederzijds vertrouwen duurt lang.
Als vuurtekens zijn ze erg enthousiast en delen ze een gemeenschappelijke futuristische visie. Ze hebben goede gedachten over elkaar en een openheid die je nauwelijks ziet in een andere combinatie in de dierenriem.

Leo Man-Boogschutter Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Leo-Boogschutter-paren

• Casey Affleck en Summer Phoenix

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou niet veel compatibiliteit zijn als het gaat om romantiek en passie tussen dit paar. Leo is heel romantisch, maar het meisje Boogschutter zou hem niet serieus nemen.

Leos' passie voor zijn partner zou ook door haar worden afgewezen omdat ze meer geïnteresseerd is in avontuur en gezelligheid dan in romantiek met haar partner.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Leeuw-man en de Boogschuttervrouw maken ook geen goede vrienden in het leven. Leo is erg toegewijd aan vriendschap, maar het Boogschuttermeisje neemt het voor de lol of voor de tijd die verstrijkt. Ze zou niet zo loyaal en toegewijd zijn als de Leeuw tegenover zijn partner. Ze heeft avontuur en vrijheid nodig, weg van alle verplichtingen in het leven.

Compatibiliteit voor huwelijk

Als het weer op het huwelijk aankomt, strompelt dit paar mee. Als de Leo-man eerder pijn heeft gehad in het leven en te wijten is aan een tweede relatie, dan zou deze combinatie werken zoals hij zijn les zou hebben geleerd. De Boogschutter-vrouw houdt niet zo van een echtelijke band en maakt zich meer zorgen over haar andere activiteiten in het leven. Daarom is een verenigbaar huwelijksleven uitgesloten voor dit duo

Compatibiliteit voor seks

Als het op seks aankomt, zou er minder compatibiliteit zijn tussen een Leeuw-man en een Boogschutter-vrouw. Er zou veel plezier bij komen kijken, maar dan zou de Leo-man niet erg tevreden zijn. Vrijen of seks hebben is geen kopje thee voor het Boogschuttermeisje dat haar geest en ziel ergens anders heeft.

Het eindspel

Als het met dit paar slecht gaat, gaat de Leo-man over het algemeen saai en chagrijnig met het leven. Hij neemt het einde heel serieus. Maar het Sag-meisje is niet iemand die dit ter harte neemt. Ze wendt zich tot avontuur of haar sociale groep voor verlichting van de scheiding.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10