Leo en Scorpio-compatibiliteit

Deze twee krachtig tekens met een sterke wil kunnen uitstekend blijken te zijn, tenzij een van beide probeert te beheersen of domineer de ander. Er is geen limiet aan wat ze bereiken als hun doelen vallen samen en ze streven samen naar. Leo openhartig en open, zal de geheime, subtiele manoeuvre van Schorpioen en Leeuw vaak niet begrijpen zal ze afkeuren. Leo is een symbool van ware liefde.
De zonde Schorpioen staat voor seks. Als die liefde en seks bij elkaar komen, heb je dat kreeg een winnende combinatie; en het is elke keer bingo.

Leo en Scorpio-compatibiliteit

Beide onvermurwbaar amours wil de ander domineren, op hun ene zoete manier. Leeuwen opereren openlijk, er geen doekjes om winden dat hij de baas is terwijl Scorpios in het geheim plannen maakt achter de schermen, psychologische gezelschapsspelen uitzetten en plannen. De zodra de zoektocht naar macht primordiaal wordt, zullen beide partners hun geheime wapenseks. Als de liefde blijvend is, moeten deze twee het allebei leren om meer te wijken en niet zo ongelooflijk onverzettelijk te zijn.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Leo Man compatibiliteit

Leo Man compatibiliteit

Leo Man en Scorpio Woman

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman en Scorpio Man