Er zou niet veel compatibiliteit zijn tussen een Leeuw-vrouw en een Schorpioen-man. De Schorpioen-man heeft een tekort aan geduld, wat niet goed gaat met het Leo-meisje. Ze zou op haar beurt vol passie en verlangens zijn, wat buiten het gebied van de Schorpioen-jongens ligt. De gemoederen lopen op hol en de een probeert de ander de baas te worden. Als beiden om de beurt de baas zijn en de gemoederen onder controle zijn, zou de relatie goed uitpakken.
Dit is een intense combinatie waarbij de een de ander probeert te veroveren, maar tevergeefs. Seks is iets dat intens zou zijn in vergelijking met elke andere dierenriemcombinatie.

Leo Vrouw-Schorpioen Man Compatibiliteit

Beroemd stelletje Leeuw-Schorpioen

• Bill en Melinda Gates

• James Carville en Mary Matalin

Compatibiliteit voor romantiek

De compatibiliteit voor romantiek zou geweldig zijn tussen een Leeuw-vrouw en een Schorpioen-man. Er zou hier geen gebrek zijn aan romantiek en passie.

Leo staat bekend om erotiek en romantiek, terwijl de Schorpioen-man om emoties staat. Daarom zou de achtervolging geweldig zijn, dus ook de spanning die bij deze combinatie hoort als je in een romance bent.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Leeuw-vrouw en de Schorpioen-man hebben geen wederzijdse eigenschappen om vriendschap te laten gedijen. Meestal eindigt de relatie in een soort verraad. Daarom is het het beste voor dit paar om uit de buurt te blijven van elke vorm van kameraadschap. De Leeuw-vrouw vertoont koninklijke trekken en verwacht hetzelfde van de Schorpioen-man die meer dan grof van aard is. Beiden raken gemakkelijk beledigd en daarom is vriendschap uitgesloten voor deze combo.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Leeuw-vrouw en de Schorpioen-man sluiten een compatibel huwelijk. Beide zijn vaste tekens, veel loyaliteit en toewijding zou in dit paar worden gezien. Als ze eenmaal genoegen nemen met hun huwelijksleven, brouwen er langzaam problemen. Maar dan houden ze zich er allebei aan en vinden ze geen manieren om af te dwalen. Hoewel er af en toe wat onverenigbare problemen zouden zijn, blijft het huwelijk in een positieve richting gaan.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een grote mate van compatibiliteit zijn wanneer een Leeuw-vrouw en een Schorpioen-man bij seks betrokken zijn. Het zou de heetste van alle zodiacs zijn. De Leeuw-vrouw is een dramakoningin en daarom komt seks als een uitdrukking van haar liefde en romantiek voor haar partner. De Schorpioen-man veegt door zijn grote passie en emoties het Leo-meisje gewoon van de vloer. Samen beleven ze tot nu toe onontgonnen terrein in deze erotische omgeving.

Het eindspel

Het einde van de weg voor dit paar zou echt zielig zijn. Van beiden is bekend dat ze de fouten van de ander overdrijven. Ze zijn niet voor toenadering van welke aard dan ook in het leven. Het einde komt dan ook vanzelf voor dit duo. Verraad zou heel gewoon zijn en hoewel ze elkaar geen pijn zouden doen, schieten ze uiteindelijk tekort in liefde in de relatie.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10