Hoewel de Leeuw-man en de Schorpioen-vrouw een grotere compatibiliteit in het leven delen, zouden er enkele problemen zijn voor de langetermijnvooruitzichten van de relatie. Hun temperamenten botsen meestal en veroorzaken een breuk in de relatie. De Leo-man is op zoek naar liefde, romantiek en avontuur in het leven, terwijl het Schorpioen-meisje intense passie nodig heeft. Beide zijn wilskrachtige persoonlijkheden die niet klaar zijn voor enige vorm van compromis.
Maar dan zou dit een veelbesproken duo worden in de kolonie. Leo zou loyaal en trouw zijn, terwijl de Schorpioen-vrouw zeer wantrouwend zou zijn over zijn bewegingen.

Leo Man-Schorpioen Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Leo-Schorpioen-paren

• Ted Hughes en Sylvia Plath

• Hillary en Bill Clinton

• Maria Shriver en Arnold Schwarzenegger

Compatibiliteit voor romantiek

De Leo-man en het Schorpioen-meisje zijn zeer compatibel in romantiek en passie, omdat beide vol zitten met tonnen hiervan. Dit is een van de beste gepassioneerde combinaties in de dierenriem. Leo staat bekend om emoties en erotiek, terwijl de Schorpioen een intense passie in zich heeft die het paar elk moment in vuur en vlam zou kunnen zetten.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Leeuw-man en de Schorpioen-vrouw delen geen compatibiliteit als het gaat om de relatie van vrienden zijn. Er bestaat nauwelijks iets van wederzijds belang dat kameraadschap bij dit duo is uitgesloten.

Compatibiliteit voor huwelijk

Het Leo-mannetje en het Schorpioen-vrouwtje delen een zeer compatibel huwelijk. Omdat beide loyaal zijn aan de kern en niet afdwalen, zou deze relatie tot het einde van de tijd gedijen. Als ze allebei hun leven in evenwicht zouden brengen, zou er goedheid zijn. Ze geloven in de instelling van het huwelijk en blijven voor het leven toegewijd. De Leo-man verovert gemakkelijk het Schorpioen-meisje. Zij maakt op haar beurt de Leo-man gek door haar intense passie.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een grotere mate van compatibiliteit zijn tussen de Leeuw-man en de Schorpioen-vrouw als het om seks gaat. Omdat beide sensueel en erotisch zijn, hebben ze een diepe ervaring op dit gebied. Hun vrijen zou een samen ontwikkelde kunstvorm zijn. De intense emoties en passie van Schorpioen en de romantiek van Leo geven het beste voor het duo.

Het eindspel

Als het voor het paar het einde van de weg is, dan zijn de resultaten gewoon verwoestend voor beide. De Leo-man zou tot op het bot gebroken zijn, terwijl het Schorpioen-meisje beladen zou zijn met bittere emoties en wraakzuchtige gedachten. Beiden zouden veel te lijden hebben van de breuk.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10