Leo en Vissen Compatibiliteit

Er is een groot verschil tussen de twee. Leo is eerlijk, open, en een extravert terwijl Vissen diepe, mysterieuze, ongrijpbare eigenschappen heeft die voor de meeste mensen bijna ondoorgrondelijk zijn. Leo weet nooit wat Vissen is gemaakt van, maar de laatste bewondert de kracht van Leo. Vissen moet meer georganiseerd worden en Leo is degene die het doet.
Dus als ze leef samen in het besef dat dit een uitstekend duo wordt. Dit echtpaar hebben zoveel heerlijke dingen gemeen dat ze gefascineerd zullen zijn door elkaar in een mum van tijd. Leeuwen houden van liefde en kunnen creatief zijn in het extreme en Vissen genieten van romantiek en zijn te artistiek voor woorden.

Leo en Vissen Compatibiliteit

Ze zullen in een wonderlijke wereld samen, zinderend van zachte lichtjes en zoete muziek , die hen zal wiegen in een heerlijk slaapliedje van liefde. Wanneer een visachtig vrouwtje valt voor een Leo-jongen, zou je kunnen denken dat ze waren veranderd in twee tortelduiven, want er zal zoveel gefactureerd en gekoer worden weten intuïtief hoe ze haar moeten behandelen en zullen haar overladen met alle dingen ze vindt het het leukst.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Leo Man compatibiliteit

Leo Man compatibiliteit

Leo Man and Pisces Woman

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman en Pisces Man