Ram Vrouw Met Leeuw Man Compatibiliteit

Dit is een van de beste combinaties in de dierenriem. Ze vormen een perfecte match voor elkaar. Leeuwman heeft een extraverte persoonlijkheid die gemakkelijk de Ram-vrouw aantrekt die van avontuur en verkenning houdt. Hun huis zou vol liefde en warmte zijn. Beide zijn vurige tekenen, er zouden hier ook veel vonken en jaloezie zijn. Er zouden af ​​en toe ruzies en haperingen zijn, maar uiteindelijk maken ze het goed alsof er niets was gebeurd.
Aries Woman-Leo Man Compatibility

Beroemd Ram-Leo-paar

• Jennifer Garner and Ben Affleck

•Robin Wright Penn and Sean Penn

•Debbie Reynolds and Eddie Fisher

Compatibiliteit voor romantiek

Er bestaat een hoge mate van compatibiliteit in deze relatie wat betreft romantiek en passie.


Het zou bestaan ​​uit liefde op het eerste gezicht en ware liefde later regeert dit duo. Ze nemen het liefdesleven in hun natuurlijke pas.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Ram-vrouw en een Leeuw-man maken goede vrienden omdat ze tot in de kern loyaal en eerlijk zijn. De loyaliteit van Leeuw en de eerlijkheid van de Ram gaan hand in hand om deze kameraadschap tot een van de beste onder de dierenriem te maken. Ze hebben ook een goede tijd samen en genieten van avontuurlijke activiteiten in de buitenlucht, een forte voor beiden.

Compatibiliteit voor huwelijk

Dit is ook een goede combinatie voor het huwelijk. De energieniveaus van beide partners zijn zo hoog. Zelfs als ze af en toe ruzie maken, maken ze het uiteindelijk goed. Ze maken het tenminste goed in het belang van familieleden en kinderen.

Compatibiliteit voor seks

Zowel het Ram-vrouwtje als het Leeuw-mannetje zijn warm, aanhankelijk en delen genoeg als het gaat om de kunst van het vrijen. Het is meer een sport en veel emoties zouden er niet bij betrokken zijn. De setting vraagt ​​ook om een ​​belangrijke gebeurtenis-wisselaar voor het spel.

Het eindspel

Hoewel deze combinatie zeer compatibel genoeg is, zouden er af en toe tijdelijke haperingen, breuken en vervolgens make-ups zijn. Beiden vinden de ander spannender dat ze niet in één keer uit deze relatie kunnen komen. Er zijn veel vuistgevechten en haperingen nodig om de relatie tot stilstand te brengen.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10