Leeuw Liefdeswedstrijd

Als het op liefdesmatches aankomt, past Leo het beste bij andere vuurtekens of de luchttekens, omdat ze veel van hun natuurlijke gevoeligheden en kijk op het leven in het algemeen delen.

Leos beste liefdesmatches zijn toevallig de andere vuurtekens van Ram en Boogschutter. Hoewel er hier misschien wat machtsstrijd is, kunnen ze het aan, genietend van de passie en energie samen. Het luchtteken Waterman is ook een uitstekende match omdat het het tegenovergestelde teken van Leeuw is.

Leeuw met Ram

Deze twee vurige tekens kunnen goed met elkaar overweg. Er zou hier veel synchronisatie zijn en ze begrijpen elkaar gewoon goed.


Leeuw met Stier

Ze zijn een goede liefdesmatch, op voorwaarde dat ze beslissen wie de race gaat leiden.

Leeuw met Tweelingen

Deze twee zijn complementaire tekens. Gemini geeft de voorkeur aan de backstage terwijl Leo verlangt naar de schijnwerpers. Als ze elkaar steunen, kan dit duo goed bewijzen.

Leeuw met Kreeft

Leeuw houdt ervan om de baas te spelen, terwijl Kreeft graag het laatste woord heeft. Compromis kan alle uitdagingen overwinnen met dit duo.

Leeuw met Leeuw

Beiden zijn egoïstisch, maar als er een sterke basis wordt gelegd, zullen ze er tot het einde voor elkaar zijn.

Leeuw met Maagd

Dit is een moeilijke combinatie, aangezien Leeuw graag domineert en Maagd er een hekel aan heeft om geregeerd te worden. Maar dan waarderen beiden intellect en creativiteit.

Leeuw met Weegschaal

Samen vormen ze een perfecte liefdesmatch. Ze zorgen voor elkaar en houden het sociale leven hand in hand.

Leeuw met Schorpioen

Beiden zijn erg gepassioneerd en intens in hun relatie. Maar er kan af en toe een machtsstrijd zijn.

Leeuw met Boogschutter

Deze twee vurige tekens passen goed bij elkaar omdat ze elkaar goed begrijpen. Ze zijn competitief, maar er zou veel liefde bij betrokken zijn.

Leeuw met Steenbok

Beiden domineren graag en hier ontstaat wrijving. Als hun ambities goed op elkaar zijn afgestemd, zou er goedheid zijn.

Leeuw met Waterman

Hoewel ze tegengestelde tekens zijn, vormen ze een goede liefdesmatch. Waterman probeert echter de koning van de dierenriem neer te halen.

Leeuw met Vissen

Dit zou een geweldige combinatie zijn als het duo zich inzet voor liefde, romantiek en wederzijds respect.