Ram en Leeuw Compatibiliteit

Fiery Leo met vurige Ram is een positieve combinatie en op voorwaarde dat ze niet allebei zijn probeer de baas te zijn, dit kan een stimulerend duo zijn. Leo kan het waarderen de drive en het initiatief van de Ram terwijl Ram niet overweldigd wordt door de grote ideeën, kracht en achterstand van Leo. Beide borden zijn uitgaand, extravert, warm en levendig.

Als je de creativiteit van een Leeuw zet met de energie en uitbundigheid van een pittige Ram, krijg je er geen paar wiens idee van een spannende avond is het spelen van een paar rondjes voordat je naar bed gaat met een goed boek.


Ram en Leeuw Compatibiliteit
Deze twee zullen suizen naar alle prachtige wingdings die ze kunnen vinden, parade op feestjes, dans de nacht weg in de beste disco van de stad, laat je verrassen in het theater en zichzelf gek maken in de bioscoop terwijl ze naar de nieuwste spine-chiller kijken. Leeuwen houden ervan het beste te hebben, omdat ze vinden dat ze het verdienen en onstuimig Ariërs doen graag mee, want ze denken precies hetzelfde. Dus tenzij er een twinkeling van economische Maagd in de Leo's kaart of van de materieel ingestelde Stier in de Arian's, zou het hun buit kunnen zijn en niet hun liefde die ze zullen verliezen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Ram Man
Compatibiliteit
Ram Man Compatibiliteit

Aries Man en Leo Woman

Ram Vrouw
Compatibiliteit
Ram Vrouw Compatibiliteit

Aries Woman en Leo Man