Ram Vrouw Met Stier Man Compatibiliteit

De Ram-vrouw is een doorzetter en houdt van avontuurlijke activiteiten, terwijl een Taurus-mannetje een saaie kop is. Er zouden ook enkele financiële problemen zijn waarbij de Ram-vrouw graag veel uitgeeft, terwijl de Stier alleen uitgeeft voor de essentiële dingen in het leven. Als het Taurus-mannetje de Ram-vrouw de nodige vrijheid geeft, dan zou er goedheid in de relatie zijn. Ramvrouw maakt het leven voor de Stier aangenamer.
Aries Woman-Taurus Man Compatibility

Compatibiliteit voor romantiek

Deze combinatie heeft niet veel romantiek met zich mee, in plaats daarvan zouden zowel de Taurus-man als de Ram-vrouw meer in de praktische aspecten van het leven zijn. Geen van beiden is geïnteresseerd in romantiek bij het zien, maar in plaats daarvan zijn ze meer geneigd om voor elkaars interesses en dergelijke te zorgen.


Compatibiliteit voor vriendschap

Dit duo van een Ram-vrouw en een Stier-man heeft een betere compatibiliteit voor een vriendschappelijke relatie. Hier zou veel kameraadschap bij betrokken zijn. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en praten samen.

Compatibiliteit voor huwelijk

Aangezien zowel het Ram-vrouwtje als het Taurus-mannetje extravert zijn, zou er een goede compatibiliteit in het huwelijk zijn. Ze gaan samen in het opvoeden van kinderen, het bouwen van huizen, het verbeteren van de financiële status samen zonder veel problemen en nemen ook de tijd om te socializen. Beiden zijn meer gericht op bezittingen en dit duo heeft een goede kans om te overleven in het huwelijk.

Het eindspel

Hoewel deze combinatie erg compatibel lijkt te zijn, zouden er regelmatig gekibbel en haperingen in de relatie zijn. Ram zegt dat wat ze zegt juist is, terwijl Stier bij zijn standpunt blijft. Temidden van al deze zou het de familie om hen heen zijn die tot het einde veel lijdt.

www.findyourfate.com Beoordeling 7/10