Compatibiliteit met Ram en Stier

Vurige Ram met Earthy Taurus is geen gemakkelijke combinatie. Omdat de behoeften en de aard van deze tekens is zo verschillend dat er moeilijkheden zullen zijn Zonder compromis. Ram heeft de stimulans nodig van nieuwe ondernemingen of uitdagingen, maar Stier geeft de voorkeur aan stille stabiliteit. Ram wordt ongeduldig terwijl de Taurus-persoon traagheid en een vasthoudende houding heeft.

Wanneer een stier en een ram elkaar vragen om de volgende dans, de taurean zal op een ontspannen manier gracieus rond willen glijden, terwijl de Arian zal dat snel beu worden en proberen hun partner voort te stuwen rond de vloer in een combinatie van quickstep.


Compatibiliteit met Ram en Stier
Arians houden van doen dingen dubbel en laat zien dat ze gedurfd en gevaarlijk zijn en gekke geestig. Taureanen, aan de andere kant, leven liever bij hun eigen tempo en ze zijn veel pragmatischer, prozaïscher en praktischer dan hun springerige maatjes. Deze twee kunnen een lip-smakende relatie opbouwen als ze dat doen kunnen een evenwicht vinden tussen hun twee naturen. Ze moeten proberen te begrijpen elkaars temperamenten, die wanhopig verschillend zijn. Ongeduldig Arianen willen altijd dat dingen gisteren gedaan worden, terwijl runderstieren plannen maken morgen. Het leven kan mooi zijn als de schoonheid van een kogel een arian huis.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Ram Man
Compatibiliteit
Ram Man Compatibiliteit

Ram Man en Stier Vrouw

Ram Vrouw
Compatibiliteit
Ram Vrouw Compatibiliteit

Ram Vrouw en Stier Man