Ram Man Met Stier Vrouw Compatibiliteit

De combinatie van een Ram-man en een Stier-vrouw is niet alleen de juiste combinatie. Aanvankelijk zou er veel genegenheid bij betrokken zijn, maar na verloop van tijd zou er te veel ruzie en gezeur in de relatie zijn. De reden is dat de Ram-man het leven niet erg serieus neemt en een bank-aardappel is, terwijl de Taurus-vrouw veel praktisch zou zijn met betrekking tot de activiteiten van het leven.
Het ego van de man irriteert de Ram-vrouw die zich te veel in bedwang voelt.

Aries Man-Taurus Woman Compatibility

Beroemde Ram-Stier-paren

• Katherine Hepburn and Spencer Tracy

• Renee Zellweger and Kenny Chesney

• Uma Thurman and Gary Oldman

• Michelle Pfieffer and David E. Kelley

• Ann Margaret and Steve McQueen

• Annette Benning and Warren Beatty

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou veel romantiek zijn met deze combinatie van persoonlijkheden van een Ram-man en een Stier-vrouw. Het passieve karakter van de Taurus-vrouw past goed bij de dominante Ram-man. De Taurus-vrouw kan aan de huishoudelijke behoeften van het huishouden voldoen en dit maakt haar charmant voor de Ram-man.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Ram-man en een Stier-vrouw vormen ook een goed vriendschapsduo. Ieder zou gefocust zijn op zijn/haar taak. Hij zou de inspiratie geven om dingen voor elkaar te krijgen en de Taurus-dame zou op haar beurt een helpende hand bieden. Samen kunnen ze kilometers maken. Het enige nadeel komt wanneer hun idealen en doelen zich op verschillende golflengten bevinden.

Compatibiliteit voor huwelijk

Dit is een goede combinatie voor het huwelijk. Zowel de Ram-man als de Stier-vrouw zijn toegewijd, hardwerkend en hebben hoge waarden met betrekking tot de instelling van het huwelijk. Hun beide doelen zouden zijn om kinderen, een goed huis, betere financiƫn, een langdurige relatie, enz. te krijgen en daarom zou het hier gemakkelijker gaan.

Compatibiliteit voor seks

Veel fysieke sensuele natuur zou bij dit duo betrokken zijn. De Ram-man heeft een atletische opbouw, een voorwaarde voor goede seks. Stiervrouw wordt graag goed behandeld. Hoewel er hier niet veel vuur zou zijn, zou seks zeer bevredigend zijn.

Het eindspel

Als het moeilijk wordt, eindigt deze combinatie met een schone lei. Er zou veel eerlijkheid bij komen kijken en er zou hier geen ruimte zijn voor gevoelens en emoties. Ze dragen geen slechte bagage uit de relatie.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10