Ram Liefde Match

Als het op liefdesmatch aankomt, passen de inboorlingen van Ram goed bij een ander vuurteken of een luchtteken dat hun natuurlijke energie deelt.

Ram kan het meestal goed vinden met hun metgezel vuurtekens Boogschutter en Leeuw. Een andere Ram zou ook een goede liefdesmatch zijn als de planeten in hun respectievelijke geboortehoroscoop voldoende coöperatief lijken.

Ram met Ram

Beide zijn vurige tekens, er zou veel passie zijn, maar er zou concurrentie bij betrokken zijn. Als de belangen op elkaar zijn afgestemd, zou er goedheid zijn.


Ram met Stier

Deze combinatie is frustrerend. De energieën gaan naar verschillende doelen. Er zou hier echter romantiek en passie zijn.

Ram met Tweelingen

Ram is praktisch, terwijl Tweelingen veel nadenkt. Alleen wederzijdse liefde en respect kunnen hen ver in het leven brengen.

Ram met Kreeft

Kanker is te emotioneel en gevoelig voor de Ram-man. Kreeft neemt het leven serieus, terwijl Ram een ​​gelukkige kerel is. Hier moet geven en nemen gelijk zijn.

Ram met Leeuw

Deze twee vurige tekens kunnen goed met elkaar overweg. Er zou hier veel synchronisatie zijn en ze begrijpen elkaar gewoon goed.

Ram met Maagd

Dit is geen goede combinatie voor het leven samen. Ram is te hard, terwijl Maagd een sympathisant is. Hier zou geen vrede zijn.

Ram met Weegschaal

Geen harmonieuze relatie. Als elkaar de talenten van de ander herkent, kan deze combinatie werken.

Ram met Schorpioen

Er is wederzijdse liefde en respect bij dit paar. Hier zou veel transparantie en passie bij komen kijken.

Ram met Boogschutter

Beide vurige tekens zijn een van de beste overeenkomsten in de dierenriem. Een match made in heaven om samen te vatten.

Ram met Steenbok

Hoewel ze tegengestelde tekens zijn, passen ze goed bij elkaar. Ram brengt opwinding en Steenbok leert de nuances van succes.

Ram met Waterman

Deze combinatie is een goede match en ze zijn perfecte partners voor het leven. Er zou hier altijd opwinding zijn.

Ram met Vissen

Beiden kunnen het niet goed met elkaar vinden. Ram is te snel en Vissen is erg gevoelig. Er zou hier constant hartzeer zijn.