Leo en Taurus Compatibiliteit

Tenzij beiden een compromis sluiten, zal er een conflict zijn. Leo gedijt op aandacht en genegenheid. Stier komt van nature uit. Stier vaak tolereert gedomineerd te worden door Leo. Totdat de worm op een dag verandert. Leo's grote ideeën kunnen de conservatieve Stier verontrustend zijn. Wanneer dit tweetal beproeft elkaar met hun hartstochtelijke stappen in het prachtige boudoir konden ze niet gelukkiger zijn.

Dingen zullen zijn hevig verzengend en tactiel en verbluffend sensueel. Ten slotte, Stier is het teken van passie en Leeuw is een van de twee tekens van amour, dus dit cupido-paar zal extase en fantastische vervulling vinden in elkaars armen.


Leo en Taurus Compatibiliteit

Er is maar één probleem moment dat ze uit bed klimmen en afdalen van hun emotionele naar de werkelijkheid wereld, kan alles jammerlijk mis gaan, omdat ze gewoon weigeren om elkaars standpunt te zien. Ze kunnen allebei onverzettelijk zijn en geen van beide zal toegeven aan de andere, ziet u, het zijn beide vaste tekens. Leos gelooft dat ze hebben gelijk en ze zullen hoe dan ook hun oorspronkelijke mening niet veranderen je doet of zegt. Dus als deze argumentatieve amourettes hun relatie willen om te werken, moeten ze in een woordenboek zoeken om de betekenis van te ontdekken allerlei woorden, zoals compromis, diplomatie en flexibiliteit. ze zullen ontdekken dat woorden als liefde en loyaliteit niet veel meer betekenen. Hoewel ze allebei zullen blijven ploeteren met hun partnerschap.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Leo Man compatibiliteit

Leo Man compatibiliteit

Leo Man en Taurus Woman

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman en Taurus Man