Taurus Man With Leo Woman Compatibility

Omdat beide koppige tekens zijn, zou er in deze combinatie constant hoofd-locks zijn. De Leeuw-vrouw leidt graag de Taurus-man, maar hij is niet iemand die zich overgeeft aan haar grillen en fantasieën. Hij kan alleen naar groenere weiden worden gebracht als hij zijn zinnen erop heeft gezet. Er zouden regelmatig spanningen zijn in deze relatie. De Taurus-man staat bekend om zijn enorme driftbuien die de Leeuw erg moeilijk te hanteren vindt.
Taurus Man-Leeuw Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Taurus-Leo-koppels

&stier; Orson Welles en Delores Del Rio

&stier; Carlin en Brenda Carlin

&stier; Fred Astaire en Robyn Smith

&stier; Richard Barthelmess en Mary Hay


Compatibiliteit voor romantiek

De Leo-vrouw hunkert naar romantiek en passie met hoge verwachtingen. Maar de Taurus-man heeft hier weinig over te zeggen. Het minste dat hij zijn romance voor haar kan laten zien, is iets kostbaars voor haar kopen. Hij staat niet bekend om het tonen van fysieke of emotionele genegenheid. Maar dan gaat het met enige inspanning van de Leo-vrouw goed.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het mannetje Stier en het vrouwtje Leeuw zijn geen goede vrienden. De Taurus-man is een luie kerel die gewoonlijk geen aandacht schenkt aan de behoeften van zijn tegenhanger. Maar de Leo-vrouw wil dat hij haar elke regel in het boek volgt. De Taurus-man zou het best tevreden zijn met een goede maaltijd en een goede tv-show, terwijl de Leo-vrouw van binnen zou roken. Geen vriendschappelijke relatie om aan vast te houden.

Compatibiliteit voor huwelijk

Hoewel de Stier en Leeuw koppige tekens zijn, blijven ze bij elkaar, wat er ook gebeurt in het leven als het gaat om het huwelijk. De Taurus-man stelt het leven gelijk aan een groter banksaldo, terwijl de Leo-vrouw meer geneigd is het rijkelijk uit te geven. Er zouden voortdurend breuken in het huwelijk zijn als gevolg van kinderen en de manier waarop ze worden opgevoed. Er zou een constant innerlijk smeulen zijn aan de binnenkant, maar de dingen gaan gewoon door in het huwelijk.

Compatibiliteit voor seks

De Taurus-man en de Leo-vrouw vormen een goede combinatie als het om seks gaat. Ze vinden veel voldoening in deze daad samen. Ze kunnen het hier gewoon goed met elkaar vinden, want de Leeuw staat bekend om zijn passie en de Stier symboliseert vruchtbaarheid. Dit duo vindt het hier gemakkelijker dan op enig ander gebied van hun leven samen.

Het eindspel

Als ze allebei besluiten uit elkaar te gaan, zouden er veel gekwetste gevoelens zijn om mee om te gaan. De Stier zorgt meestal voor financiële problemen bij het uiteenvallen. Omdat beiden erg koppig van aard zijn, is verzoening bij dit duo volledig uitgesloten. Kinderen, financiën en andere onroerendgoedtransacties hebben hier veel last van. Hun bezitterigheid verergert de situatie nog verder.

www.findyourfate.com Beoordeling 6/10