Leeuw en Steenbok Compatibiliteit

Op lange termijn zou Leo zich ingesloten of beperkt kunnen voelen door Steenbok, die op zijn beurt zal voelen dat Leo's manieren extravagant of demonstratief zijn. Leo leeft graag ten volle van het leven, terwijl Steenbok te voorzichtig en conservatief is, plant hij graag voor de toekomst. Steenbok, emotioneel gereserveerd en tamelijk weinig demonstratief, realiseert zich zelden dat Leos zich uitgehongerd zal voelen tenzij hij veel liefde, genegenheid en waardering krijgt.
Deze koppeling is als het samenkomen van zomer en winter en dit kan de temperatuur op en neer doen gaan.

Leeuw en Steenbok Compatibiliteit

Deze twee kunnen elkaar enorm respecteren als ze allebei verwikkeld zijn in een zakelijke relatie. De levendige Leo zal fabelachtig flamboyant zijn en bestellingen in overvloed winnen, terwijl de slimme Steenbok op de achtergrond zal zijn. Als de liefde blijvend is, moeten deze twee allebei leren om meer toe te geven en niet zo ongelooflijk onverzettelijk te zijn. Zolang dit paar een krachtige hartstocht beoefent en geen hartstochtelijke kracht, zouden ze een geweldige tijd moeten hebben. Er mogen geen indringers zijn in hun privégebied.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Leo Man compatibiliteit

Leo Man compatibiliteit

Leo Man en Steenbok Vrouw

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman en Steenbok Man