Er zou een gemiddelde mate van compatibiliteit zijn tussen een Leeuw-vrouw en een Steenbok-man. De Leeuw-vrouw houdt van de schijnwerpers en domineert terwijl de Steenbok-man een introverte man is die graag een rustige affaire heeft. Zijn leven zou volgens de regels zijn, maar het Leo-meisje is iemand die alle regels in het leven overtreedt, maar de vastberadenheid van het Leo-meisje en de toewijding van de Cap-man zouden de relatie lang vergen.
Als elk van hen de ander als een voordeel in het leven neemt, zou er geluk zijn met deze combinatie.

Compatibiliteit Leo Woman-Steenbok Man

Beroemd stelletje Leeuw-Steenbok

• Connie Chung en Maury Povich

•Iman en David Bowie

• Gracie Allen en George Burns

• Jacqueline Kennedy en Ari Onassis

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou veel compatibiliteit zijn als het gaat om romantiek en passie met dit duo. Het erotische Leo-meisje en de wellustige Cap-man gaan gewoon met elkaar om op dit gebied. Hoewel de Cap-man niet te romantisch is en geen genegenheid toont in het openbaar brengt het Leo-meisje hem naar voren.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Leeuw-vrouw en de Steenbok-man maken geweldige vrienden in het leven. Ze zijn zo compatibel als vrienden dat ze andere vrienden niet in de weg laten komen. Wederzijdse interesses houden ze lang bij elkaar.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Leeuw-vrouw en de Steenbok-man passen goed bij elkaar in het huwelijk. Dit zal zo blijven zolang de Steenbok-man ambitieus is en het Leo-meisje haar klasse in het leven behoudt. Ze zouden een strikt regime volgen in hun huwelijksleven dat compatibiliteit wordt altijd gehandhaafd in de relatie.

Compatibiliteit voor seks

Er zou veel compatibiliteit zijn wanneer de Leo-vrouw en de Steenbok-man seks hebben. Het Leo-meisje is seksueel en romantisch en de Cap-man is sensueel en seks zou een bevredigende daad zijn als ze allebei uit hun comfort komen zone om tegemoet te komen aan de fysieke behoeften van de ander.

Het eindspel

Als het misgaat met dit paar, wordt het einde te lelijk. Zelfs degenen rond dit duo vinden dat het paar veel te ver gaat in hun gedrag. Ze wassen hun vuile was in het openbaar. Leo zou agressief zijn om haar deel te krijgen van wederzijdse middelen terwijl de Steenbok-man vecht voor zijn rechtmatige deel. Over het algemeen zou dit een langdurig gevecht zijn om de macht.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10