Leeuw en Boogschutter Compatibiliteit

Deze relatie zal goed werken, aangezien beide optimistisch, positief en breed zijn gezichtspunt. Omdat ze allebei openhartig, genereus en openhartig zijn kunnen elkaar ten goede komen. Leo zal zich verwaarloosd voelen of frets, als Boogschutter te gretig is naar vrijheid en onafhankelijkheid. Wanneer het komt tot reislust, deze twee zijn er vanaf de top mee besmet van hun hoofden tot aan de toppen van hun tenen.
Hun vizier zal altijd op het wijde blauw daarginds zitten en ze zullen de zigeuner naar binnen halen elkaars ziel.

Leeuw en Boogschutter Compatibiliteit

Deze vurige mensen brengen het beste in elkaar tot een verrukkelijk niveau. Ze sporen elkaar aan op een prachtige manier verder. Dat Leo-drama en opwinding zullen een beroep doen op de Archer, wiens onstuimige en gewaagde benadering van het leven de Leo. Beiden houden ervan om dingen in stijl te doen en zullen ze allemaal willen bezoeken de beste plekken die de wereld te bieden heeft.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Leo Man compatibiliteit

Leo Man compatibiliteit

Leo Man en Boogschutter Vrouw

Leo Woman compatibiliteit

Leo Woman compatibiliteit

Leeuw Vrouw en Boogschutter Man