Weegschaal en Leeuw-compatibiliteit

Omdat beide tekens van het leven genieten, zullen ze veel gelukkige tijden delen. Weegschaal, die graag dingen in balans houdt, kan Leo denken dat hij overdadig, extravagant of flamboyant is. Leo is graag de baas. Weegschaal krijgt dingen gedaan door middel van tact en manipulatie. Liefde doet de wereld nog sneller en furieuzer dan ooit draaien als Cupido zijn zinnen zet op een weelderige Weegschaal.
En een mooie Leeuw en brengt ze samen met zijn pijl van liefde. Als de twee tekens van liefde elkaar ontmoeten voor een romantisch afspraakje, zal het liefde zijn.

Libra-Leo-compatibiliteit

Dit stel zal aan elkaars hart trekken en een vrolijke melodie spelen. Ze zullen ontdekken dat ze stapels dingen gemeen hebben, ze zijn allebei gek op mooie dingen. Muziek zal op alle uren van de dag en nacht naar buiten stromen en hun inloopkasten zullen barsten van allerlei soorten kleding. Het luchtige element van de bevrijde Weegschaal zal de vlammen van het vuur van de liefhebbende Leeuw aanwakkeren, waardoor een prachtige gloed ontstaat die de kokkels van hun enorme harten zal strelen. Omdat deze vriendelijke katachtige mensen gefixeerd zijn, zal de Leeuw de extravagantie van zijn luchtige vriend kunnen temperen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man en Leeuw Vrouw

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Weegschaalvrouw en Leo Man