Kanker Man met Weegschaal Vrouw Compatibiliteit

Er zou een grotere mate van onverenigbaarheid zijn tussen een Kreeft-man en een Weegschaalvrouw. Aanvankelijk zou alles prima lijken, maar met de tijd wordt het zuur. Een twistpunt met dit duo is het omgaan met onderlinge financi├źn. De Kreeft houdt ervan om te redden, terwijl de Weegschaalvrouw gewoon dol is op uitgeven. De Kreeft-man is meer ge├»nteresseerd in de veiligheid van de toekomst, terwijl de Weegschaalvrouw het leven bij de dag leeft. Misverstanden zouden veel voorkomen.


Als ze proberen te gaan zitten, praten en dingen uitzoeken, dan zou het hier beter zijn. Iedereen probeert de baas te zijn en dit resulteert in allerlei breuken. De Kreeft-man zou meer een vrouwelijke rol aannemen en het Weegschaalmeisje een mannelijke rol en dan wordt het erger.
Kanker Man-Weegschaal Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Kreeft-Weegschaal-paren

• Bodhi en Jenna Elfman

• Sam Mendes en Kate Winslett

• Dan Akroyd en Carrie Fisher

• EB en Katherine White.

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou niet veel compatibiliteit zijn tussen een Kreeft-man en een Weegschaalvrouw in romantiek. Maar dan zouden ze hun best doen om hun romantische en gepassioneerde bewegingen aan hun partner te laten zien, maar tevergeefs. Frustratie is wat er aan het einde zou zijn.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Kreeft-mannetje en zijn Weegschaal-vrouwtje maken ook geen goede vrienden in het leven. Ze zouden niet veel compatibiliteit vertonen om kameraadschap tussen hen te laten bestaan. Er is geen ruimte voor wederzijdse belangen en daarom is een toegewijde vriendschap voor dit duo uitgesloten.

Compatibiliteit voor huwelijk

Aanvankelijk lijken de Kreeft-man en de Weegschaalvrouw een verenigbaar huwelijk te sluiten. Maar met de tijd verschijnen er langzaam kloven aan de horizon. Het diplomatieke Weegschaalmeisje wil de show runnen, maar zou ingetogen worden door haar Kreeftpartner. Ze vertoonde voortdurend tekenen van zeuren, bazig en agressiviteit. De Kreeft zou daar niet blij mee zijn, wat resulteerde in zijn gezeur. Er zouden periodieke gevechten en misverstanden zijn die tekenen van scheiding vertonen.

Compatibiliteit voor seks

Er zou geen compatibiliteit zijn als het gaat om seks tussen een Kreeft-man en een Weegschaalvrouw. Deze natuurlijke handeling zou een ingewikkelde taak zijn voor het duo. De chemie tussen hen suggereert ook niet iets rooskleurigs op dit gebied. Ze onthouden seks als een wraak- of vergeldingsmiddel voor de daden die bij daglicht worden gedaan.

Het eindspel

Het einde komt natuurlijk tussen de Kreeft-man en het Weegschaalmeisje, omdat ze in het leven nooit genoeg compromitterend of compatibel genoeg blijken te zijn. Zelfs na jaren van scheiding zou het Weegschaalmeisje wrok koesteren en ook de Kreeftman komt hierin tekort.

www.findyourfate.com Beoordeling 2/10