Compatibiliteit van kanker en weegschaal

Kanker is gemakkelijk gekwetst, tenzij de vredelievende Weegschaal wordt geprovoceerd. Weegschaal zal waarderen Kanker's natuurlijke verlangen om lief te hebben en te beschermen, maar soms ook opleggen aan het verlangen van de Kreeft om te geven. Door overmatige emoties van Kreeft, kan het evenwicht van de Weegschaal tussen emoties en redenen worden verstoord. Het geheim van hemels geluk komt van volledig boeiend communicatie.

Wanneer elke helft van een partnerschap die ontvangt sexy signalen luid en duidelijk op hun romantische ontvangers, de ether van amour zal pulseren van plezier.


Compatibiliteit tussen kanker en weegschaal

Een Kreeftmeisje kan dat niet beterschap met een Weegschaalman. Ze zou altijd zeuren en huilen en vol emoties. Maar de Weegschaalman heeft wat rust en geluk nodig dat hij zal uitgaan op zoek naar ware liefde. Vreemd genoeg genoeg, dingen veranderen ten goede wanneer de geslachten worden verwisseld.

Ram (21 mrt - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kanker (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug - 22 sept)
Weegschaal (23 sep - 22 okt) Schorpioen (23 okt - 21 nov) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 dec - 19 jan) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 feb - 20 mrt)

Over het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, zal de onderstaande analyse van sterrenbeelden Compatibiliteit - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden u een gedetailleerd antwoord geven. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man Compatibiliteit

Kreeft Man en Weegschaal Vrouw

Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeft Vrouw Compatibiliteit

Kreeftvrouw en Weegschaalman