Kanker Vrouw Met Weegschaal Man Compatibiliteit

Er zou een betere compatibiliteit zijn tussen een Kreeft-vrouw en een Weegschaal-man. Maar dan zou er van beide kanten veel inspanning en inzet nodig zijn om de relatie op positief terrein te houden. De Kreeftvrouw zou hem de warmte en gezelligheid geven die nodig is in een relatie, hij zou op zijn beurt verantwoordelijk zijn voor de intellectuele stimulatie van haar.


Als beiden de behoeften en verlangens van de ander begrijpen, zou de relatie geweldig zijn. Aan de negatieve kant willen beiden de baas van het huis zijn. Als de Kreeftvrouw de teugels mag overnemen, zou er anders een chaos zijn.
Cancer Woman-Libra Man Compatibility

Beroemd Kreeft-Weegschaalpaar

• Pamela Anderson en Tommy Lee

Compatibiliteit voor romantiek

Er zou niet veel romantiek en passie te vinden zijn in deze combinatie. Maar de Kreeftvrouw zou om alle vormen van romantiek vragen, zoals rozen, wenskaarten, diner bij kaarslicht en dergelijke.

Als haar grillen en fantasieën worden opgevangen door de Weegschaal, zou er vrede op aarde zijn. Er zijn hier niet veel expliciete uitingen van romantiek en passie te zien bij dit paar.

Compatibiliteit voor vriendschap

Het Kreeft-meisje en een Weegschaal-man maken gewoon goede vrienden in het leven. Beiden maken zich grote zorgen over de kleinste dingen in het leven dat het leven een zegen zou zijn voor deze combinatie. Ze houden er gewoon van om hun tijd aan elkaar te besteden. Er zou ook een beter begrip zijn. De Kreeft-vrouw en de Weegschaal-man maken geen goede vrienden in het leven omdat hun interesses variëren. Ook vecht elk van hen om de scène te domineren, iets wat onterecht is in een goede kameraadschap. Maar als het duo een professionele of zakelijke band heeft, zou er een betere compatibiliteit zijn in een vriendelijke omgeving.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zouden compatibiliteitsproblemen zijn tussen een Kreeft-vrouw en een Weegschaal-man als het gaat om het huwelijk. Als beide geïnteresseerd zijn in het stichten van een gezin, het bouwen van een geweldig huis en dergelijke, dan is het goed en wel. Maar de Kreeftvrouw legt de lat gewoon hoger elke keer dat aan een van haar verzoeken wordt voldaan. Als dingen verder gaan dan de beheersbare limieten voor de Weegschaal, breekt de hel los. Wederzijds vertrouwen zou beter zijn, maar dan zou manipulatie de relatie verder beschadigen dan onherstelbaar verlies.

Compatibiliteit voor seks

Er zou een betere compatibiliteit zijn in seks tussen een Kreeft-vrouw en een Weegschaal-man. Het Kreeft-meisje is erg sensueel en emotioneel dat ze steeds meer wil. De Weegschaal-man zou worden meegenomen voor een ritje. Hoewel het Kreeft-vrouwtje van koesterende en moederlijke aard is, vraagt ze voor alles een prijs. Maar dan is de Weegschaal een geweldige manipulator en kan daarom de controle over haar overnemen.

Het eindspel

Als alles niet goed gaat met de relatie, gaat het van kwaad tot erger. Beiden zouden hun bijdrage aan de relatie afwegen. Er zou veel gepraat worden over gelijkheid en dergelijke. Maar dit zou een van de slechtste eindes zijn van alle zodiacs.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10