Compatibiliteit met Weegschaal en Vissen

Hoewel Libra is aanhankelijk en Vissen van een andere aard, maar dat kan een affiniteit zijn omdat beiden schoonheid, amusement, kunst waarderen, harmonie, liefde, genegenheid, zachtheid en de magie van romantiek. Weegschaal zal Vissen helpen in momenten van verwarring, besluiteloosheid en om onpartijdig te zijn. Beide tekens geven er de voorkeur aan hun ogen te sluiten voor iets vreselijks en wanneer de werkelijkheid wordt te lelijk of onaangenaam, ze blokkeren het.
Een ding is zeker, als ze samenwonen, zal hun verblijfplaats rijk zijn aan objecten ze behoren tot het waterelement, vriendelijke vissen kunnen aanhankelijk zijn.

Weegschaal-Vissen-compatibiliteit

Bibliotheken zullen dat geweldig vinden, maar in de nasleep van amour willen ze graag achtergelaten worden alleen. ze zullen snel knuffelen met hun partner in passie, maar daarna liggen ze graag op hun rug en vallen ze diep in slaap. Als de vis draait op de tranen kan hun weegschaal zich ingesloten en geketend voelen door seks en dat is het laatste waar dit veel van houdt. Maar als dit stel kan komen tot een compromis, ze zullen een geweldig teder tweetal zijn.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man en Vissen Vrouw

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

 Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Weegschaalvrouw en Vissenman