Taurus Vrouw Met Weegschaal Man Compatibiliteit

Er zou veel passie zijn in deze relatie tussen die van een Stiervrouw en een Weegschaalman. Maar met tijdsverschillen die waarschijnlijk de goedheid in de relaties zullen bederven. De Taurus-vrouw kan zich onzeker voelen omdat de Weegschaalman niet al te toegewijd is aan de relatie. Alleen geduld zou haar helpen hem voor zich te winnen. Maar dan zou de liefde die erbij betrokken is te overweldigend zijn.
Met beide tekens geregeerd door Venus, kan de relatie overleven als beide een beetje compromissen sluiten. De Stiervrouw verlangt naar fysieke contacten, terwijl de Weegschaalman van genot op een ander niveau houdt. Aardse bezittingen binden ze samen.

Taurus Vrouw-Weegschaal Man Compatibiliteit

Beroemd Stier-Weegschaalpaar

• Eva en Juan Perón

• Ann Margaret en Johnny Carson

• Debra Winger en Arliss Howard

Compatibiliteit voor romantiek

Hoewel er veel romantiek bij dit duo betrokken is, vindt de Weegschaalman het moeilijk om het aan zijn partner te laten zien.

Hij is niet spontaan om te handelen en de Taurus-vrouw is evenmin geïnteresseerd in verrassingen, maar heeft inzet en betrouwbaarheid nodig. De Weegschaalman kan niets als verrassing aanbieden. Het Taurus-meisje vraagt ​​om lichamelijk genot dat normaal gesproken door de Weegschaal-man wordt aangeboden zonder compromissen.

Compatibiliteit voor vriendschap

Deze combinatie van een Weegschaalman en een Stiervrouw maken compatibele vrienden als ze een gemeenschappelijk project hebben om te voltooien. Het zou zijn als het onderhouden van een huis of eigendom. Beiden hebben bijna identieke smaken en ideeën dat er geen problemen zouden zijn in de vriendschap. Over het algemeen wordt het Taurus-vrouwtje het liefst alleen gelaten als ze bezig is met haar taken.

Compatibiliteit voor huwelijk

Dit partnerschap zou het goed doen in het huwelijk. Maar het huwelijk zou niet impulsief tot stand komen. De Weegschaalman zou de voor- en nadelen afwegen en mag alleen de knoop doorhakken als het Taurus-vrouwtje sociale connecties, goddelijke redeneringen en een goed temperament heeft. De Weegschaalman neemt hier de leiding, bereidt een goede huwelijksceremonie voor en de daaropvolgende huwelijksreis en dergelijke. Dit is een stel dat geen problemen vindt, tenzij er financiële problemen optreden.

Compatibiliteit voor seks

Bij dit duo is seks geen must om de relatie te laten slagen. Maar dan is een constante dosis nodig om een ​​huwelijk te laten overleven, nietwaar??. Weegschaal heeft meer manieren om zijn liefde en zorg te tonen dan zich over te geven aan seks, maar het aardse teken Stier kan zich uitgehongerd voelen met deze houding van de Weegschaalman. Beiden moeten een aantal compromissen sluiten op dit gebied voor een betere compatibiliteit in hun sensuele leven.

Het eindspel

De Weegschaalman heeft een hekel aan elke vorm van emotionele uitbarstingen wanneer ze het feest afblazen. Daarom zou hij meer dan bereid zijn om een ​​goed juridisch compromis te sluiten met zijn partner. Hij wil graag afscheid van haar nemen als goede vrienden. Maar dit zou te moeilijk zijn voor de emotionele Stier, die tijd nodig heeft om een ​​goede basis te vinden.

www.findyourfate.com Beoordeling 5/10