Compatibiliteit met Stier en Weegschaal

De band tussen de Stier en de Weegschaal hangt af van gevoelens en genegenheid of wederzijdse waardering voor schoonheid en fijnere dingen van het leven. Harmonie is hun gemeenschappelijke punt en ze vermijden provocatie. Diplomatieke Weegschaal kan de koppige Stier tactvol manipuleren. Ze hebben allebei plezier en luxe nodig.
Omdat ze allebei worden geregeerd door Venus - de planeet van de liefde, laat het ze energie uitstralen in verschillende richtingen. Taureans behoren tot het aarde-element, dus Venus zal ze meer tastbaar en uiterst zinnelijk maken.

Compatibiliteit met Stier en Weegschaal

Maar omdat weegschalen luchttekens zijn, zijn ze als perziken en room, honing en rozen. Weegschaal-Stier Compatibiliteit De Bulls en hun uitgebalanceerde maatjes hebben veel gemeen: ze willen allebei een perfect vredig bestaan ​​en een sfeer met hun liefde die bruist van schoonheid, geen brickbats. Als ze het rijk van de romantiek uitsluiten en zakenpartners of iets dergelijks worden, is de Venusiaanse invloed misschien niet sterk genoeg om ze samen te laten tikken en kunnen ze in verschillende richtingen afdrijven.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Stier Mens
Compatibiliteit
Stier Mens compatibiliteit

Stierman en Weegschaalvrouw

Stier Vrouw
Compatibiliteit
Stier Vrouw compatibiliteit

Stier Vrouw en Weegschaal Man