Weegschaal en kankercompatibiliteit

Kanker is gemakkelijk gekwetst, tenzij de vredelievende Weegschaal wordt uitgelokt. Weegschaal zal het natuurlijke verlangen van Kreeft om lief te hebben en te beschermen waarderen, maar zal soms het verlangen van de Kreeft om te geven opleggen. Door overmatige emoties van Kreeft kan het evenwicht tussen emoties en redenen van Weegschaal verstoord zijn.
Weegschaal-kanker compatibiliteit

Het geheim van hemels geluk komt voort uit volledige boeiende communicatie. Wanneer elke helft van een partnerschap die sexy signalen luid en duidelijk ontvangt op hun romantische ontvangers, zullen de ethergolven van amour pulseren van plezier.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaalman en Kreeftvrouw

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Weegschaalvrouw en Kreeft-man