Compatibiliteit met Weegschaal en Boogschutter

Dit vereniging verhoogt de kwaliteiten van liefde, succes, geluk en bekwaamheid genieten van het leven. Hoewel Weegschaal dingen met iemand moet delen speciaal is hij tactvol genoeg om Boogschutter zoveel liefde te geven, vrijheid en onafhankelijkheid. Boogschutter is vrijgevig om Weegschaal toe te staan om te genieten van kleine genoegens en luxe.Ze gaan over de hele wereld samen.
Beide doorgewinterde reizigers zijn doordrenkt met gevoel van avontuur en plezier en hun band in het buitenland zal zijn een hoop gelach. Zelfs als ze thuis zijn, zullen ze zoiets hebben een groot aantal vrienden. Hun sociale leven zal sissen als ze worden overspoeld met uitnodigingen voor feesten en bijeenkomsten in overvloed.

Weegschaal-Boogschutter-compatibiliteit

Als ze zijn allebei redelijk vrij en gemakkelijk in hun gevoel, ze kunnen fantastisch hebben leuk samen, want in wezen zullen ze vrienden zijn. Zelfs als ze getrouwd kunnen ze een bevrijd leven leiden. Maar er zullen beproevingen en beproevingen zijn als een van hen Venus, de planeet van de liefde, zwoel en achterdochtig heeft Schorpioen, want dan willen ze een meer loyale en blijvende verbinding dan de andere zal kunnen geven. Als een van hen meer verankerd wil affaire dan de ander aankan, zouden ze het hele ding moeten noemen uit.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaalman en Boogschuttervrouw

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Weegschaalvrouw en Boogschutterman