Er zou op middellange termijn compatibiliteit zijn tussen een Weegschaalman en een Schorpioenvrouw in een relatie. Met inspanning en inzet van beide kanten kan compatibiliteit worden bereikt. De Weegschaalman flirt gewoon wat niet goed zou worden opgevat door het Schorpioen-meisje.
Ze zou op haar beurt erg bezitterig en jaloers zijn, wat de Weegschaal-man zou achtervolgen. De eerste drive zou geweldig zijn, maar na verloop van tijd vertoont de relatie tekenen van spanningen. Maar het duo zou gewoon alles in het werk stellen om het beste in de ander naar boven te halen. Weegschaal zou een balans brengen in de gecompliceerde levensstijl van het Schorpioen-meisje. De Weegschaalman zou rationeel en logisch zijn, terwijl zij zou voorzien in de emotionele behoeften van de relatie.

Weegschaal Man-Schorpioen Vrouw Compatibiliteit

Beroemde Weegschaal-Schorpioen-paren

• Jackson Brown en Joni Mitchell

Compatibiliteit voor romantiek

Omdat beide romantische tekens zijn, zou er hier geen gebrek zijn aan compatibiliteit op het gebied van romantiek. De Schorpioenvrouw brengt in deze combinatie veel romantiek teweeg.

De Weegschaal-man zou alleen maar worden uitgelokt door de romantische bewegingen van het Schorpioen-meisje. Hij zou door haar worden gemanipuleerd om te denken dat ze helemaal over hem is.

Compatibiliteit voor vriendschap

Er zou een betere compatibiliteit zijn wanneer een Weegschaalman en een Schorpioenvrouw een vriendschappelijke relatie hebben. De Weegschaalman zou waar en loyaal zijn, maar het moet worden opgemerkt dat het Schorpioenmeisje deze vriendschap vasthoudt alleen voor wat ze kan afvoeren uit de Weegschaal man.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou een goede mate van compatibiliteit zijn in het huwelijk tussen een Weegschaalman en een Schorpioenvrouw. Hoewel de Weegschaalman een afstandelijke relatie zou hebben en zij een geweldige manipulator, houdt een gemeenschappelijke agenda zoals kinderen en financiƫn hen bij elkaar in een compatibele relatie. Hun energieniveaus versmelten en ze warmen in harmonie op. De Schorpioen-vrouw zou beladen zijn met problemen en de Weegschaal-man zou gewoon klaar zijn om zijn tijd voor haar te geven.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een zeer compatibele aangelegenheid zijn met Schorpioen als een belangrijke speler van het spel hier. Het Schorpioen-meisje zou het emotionele element voor de act leveren en ze zou de Maagd Weegschaal kunnen inwijden in de kudde. Seks zou voor beiden een zeer comfortabele handeling zijn en samen zouden ze in het verschiet tot nu toe onontgonnen terrein verkennen.

Het eindspel

Als de relatie moet worden beƫindigd, zou de Weegschaal-man min of meer rationeel zijn en de Schorpioen-vrouw redelijk emotioneel en daarom zou er een evenwichtiger eerlijk einde zijn voor de relatie.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10