Een Weegschaalvrouw en een Schorpioenman zouden niet veel compatibiliteit hebben als ze een relatie hebben. Aanvankelijk zou er een sterke aantrekkingskracht op dit duo zijn, maar met de tijd zouden er stammen bij komen kijken. De koppigheid van de Schorpioen-man wordt misschien niet goed opgevat door het Weegschaalmeisje. Ook haar liefde voor vrijheid zou niet geliefd zijn bij de Schorpioen.
Het duo zou boordevol energie en kracht zitten. Schorpioen levert de kracht en de Weegschaalvrouw zou toegeven aan de sociale verplichtingen.

Compatibiliteit Weegschaal Vrouw-Schorpioen Man

Beroemd koppel Weegschaal-Schorpioen

• Rachel McAdams en Ryan Gosling

• Gwen Stefani en Gavin Rossdale

Compatibiliteit voor romantiek

De Weegschaalvrouw zou een romantische aantrekkingskracht hebben. Ze verwacht dat haar partner dit voorbeeld zal volgen, maar de Schorpioen-man is niet iemand die hier op dit gebied toegeeft.

Maar dan zou de Schorpioen-man beladen zijn met veel passie die in het ergste geval zou worden gesmoord door het Weegschaalmeisje. Ze houdt de emoties van de Schorpioen constant onder controle.

Compatibiliteit voor vriendschap

Een Weegschaalvrouw en een Schorpioenman maken geen goede vrienden in het leven, maar dan zouden ze een goede kameraadschap hebben als het om werk gaat. Als vrienden kunnen ze alleen met elkaar opschieten onder een romantische noot. Zodra dit paar bij elkaar komt, kunnen ze geweldige dingen in het leven bereiken. Maar de ware geest van vriendschap zou hier ontbreken bij dit paar.

Compatibiliteit voor huwelijk

De Weegschaalvrouw en haar Schorpioen-partner delen een compatibel huwelijksleven, hoewel incidentele breuken en problemen niet kunnen worden uitgesloten. Maar het huwelijk zou sterk blijven tegen de stroom van het leven in. De relatie vordert langzaam maar gestaag met de tijd. Grote en kleine scheidingen zijn meestal te vinden in het huwelijk.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een compatibele aangelegenheid zijn wanneer een Weegschaalvrouw en een Schorpioenman erbij betrokken zijn. De Schorpioen-man is seksueel erg actief en het Weegschaalmeisje geeft hem gewoon toe. Ze zou door hem het meest gewenst zijn en zij zou dit op haar beurt in haar voordeel doen door te proberen hem onder haar totale controle te krijgen.

Het eindspel

Als een Weegschaalvrouw en een Schorpioenman hebben besloten hun relatie te beƫindigen, zou dat voor beiden een bitter einde zijn. Allerlei onderhandelingen of pacificaties werken hier niet. Scheidingen komen hier veel voor bij dit duo dat ze het eindspel op een vergelijkbare manier opnemen, tot grote verbazing van de betrokken families.

www.findyourfate.com Beoordeling 6/10