Er zou een zekere mate van onverenigbaarheid zijn tussen een Weegschaalvrouw en een Steenbok-man in een relatie. Alleen met een betere inzet van beide kanten kan de relatie overleven. De Cap-man is een soort flirt die het Weegschaalmeisje zou kunnen irriteren. Ze is constant en houdt ervan om onopvallend te blijven terwijl de Steenbok-man wil genieten.
Maar hun gemeenschappelijke doelen houden hen jarenlang aan elkaar verbonden. Dit partnerschap werkt goed voor alles uit een toegewijde relatie. Er zouden wederzijdse pogingen zijn om de andere helft in het leven te vermaken en tevreden te stellen, wat er ook gebeurt.

Weegschaal Vrouw-Steenbok Man Compatibiliteit

Beroemd Weegschaal-Steenbok-paar

• Dita von Tees en Marilyn Manson

• Edith Galt en Woodrow Wilson

• Jayne Meadows en Steve Allen

Compatibiliteit voor romantiek

Weegschaal is geladen met veel romantiek, maar de Steenbok-man mist een aanzienlijk deel van hetzelfde.

Daarom zou er enige onverenigbaarheid zijn op dit gebied. Ook passie zou ontbreken in de relatie van dit duo. Er zouden constante momenten van haat en moddergooien zijn van beide kanten.

Compatibiliteit voor vriendschap

Er zou geen enkele compatibiliteit zijn tussen een Weegschaalvrouw en een Steenbok-man om vrienden te zijn in het leven. Constant gezeur en geplaag zou hier worden gevonden dat kameraadschap verloren zou gaan in het lawaai. Wederzijdse interesses zouden hier ontbreken en alleen seksuele aantrekkingskracht houdt ze samen.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou een compatibel huwelijksleven zijn tussen een Weegschaalvrouw en een Steenbok-man. Het duo zou zich meer gaan richten op het opvoeden van kinderen, het grootbrengen van een gezin, het bouwen van een huis, het vergroten van de financiële middelen en dergelijke. De Weegschaalvrouw zou de baas zijn en de Cap-man kan alleen centraal staan ​​​​in het liefdesproces.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou een compatibele affaire zijn tussen de Weegschaalvrouw en de Steenbok-man. Er zouden geen emoties en gevoelens bij betrokken zijn. In plaats daarvan zou het voor beide een bevredigend fenomeen van de zintuigen zijn. Weegschaal gebruikt seks als een middel om haar Steenbok-partner te beheersen. Hij zou op zijn beurt evenzeer verplicht zijn haar zowel mentaal als fysiek te bevredigen.

Het eindspel

Als een Weegschaalvrouw en een Steenbok-man de dag vrij nemen, zou dat voor beiden een zeer zware taak zijn. De Weegschaalvrouw moet de schuld krijgen van de meeste splitsingen in deze combinatie. Ze zou de Steenbok-man niet begrijpen totdat de scheiding is voltooid. Pas als ze zich eenzaam voelt, zou ze zijn noodzaak kunnen beseffen, maar tegen die tijd zou de Cap-man de rivier zijn overgestoken voor zijn eigen bestwil.

www.findyourfate.com Beoordeling 8/10