Compatibiliteit met Weegschaal en Schorpioen

Deze relatie kan fysieke, emotionele en seksuele aantrekkingskracht creëren. Weegschaal zal Schorpioen soms overweldigender vinden. Het geheim van vreugde is een gemeenschappelijk punt vinden om te delen dat plezier en voldoening geeft Er is een wederzijdse aantrekkingskracht tussen de charmante allure van Weegschaal en het sexappeal van Schorpioen.
Weegschaal is het teken van relaties, of het nu amoureuze zaken zijn, beste vrienden, extreme vijanden of naaste familie en verwanten. en Schorpioen is het teken van seks en diepe verlangens. Die mooie weegschalen altijd streven naar evenwicht, wat betekent dat ze doen alsof ze niet opgewonden raken maar Scorpios zijn enkele van die gelukkige mensen die kunnen een paar shakes, rammelaars en rollen verleiden hun Libran-liefhebbers.

Weegschaal-Schorpioen-compatibiliteit

Met hun oneindige de helft van een harmonieus en gelukkig gezin moeten zijn, denken libranen dat ze dat leuk vinden bezeten te zijn, zowel mentaal als fysiek oneindige intensiteit van de Schorpioen kan een klein beetje te veel zijn voor de mentaal gemotiveerde Weegschaal, die het leven graag licht en luchtig houdt. Zolang ze kunnen houden hun knuffels verzorgen en strelen zonder ingewikkeld en claustrofobisch te worden, beide geliefden zouden moeten lachen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaalman en Schorpioenvrouw

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Weegschaalvrouw en Schorpioenman