Compatibiliteit met Weegschaal en Steenbok

Deze combinatie van Weegschaal met Steenbok kan niet gemakkelijk worden gecombineerd, omdat er een gemeenschappelijk doel of bestemming zou moeten zijn om een ​​langdurige associatie te vormen. Steenbokken zijn niet demonstratief en geven niet openlijk de warmte van liefde en genegenheid aan die Weegschaal nodig heeft. Weegschaal geniet van gemak, luxe en genot.
Steenbok neemt het leven serieus, neemt verantwoordelijkheid op zich en kan veel beter met soberheid omgaan dan Weegschaal. Compatibiliteit Steenbok-Weegschaal Steenbok moet onthouden dat het delen van liefde, genegenheid en mooie dingen net zo belangrijk is voor Weegschaal als voedsel en water.

Weegschaal-Steenbok-compatibiliteit

Deze twee zullen elkaar door dik en dun ondersteunen en hoe langer hun verbinding duurt, hoe beter het zal worden. En omdat ze allebei kardinale wezens zijn, zullen ze elkaars ambities begrijpen. De Weegschaal verwacht dat de Steenbok zo nu en dan op een gebogen knie springt. De liefde van de Steenbok is misschien onder de oppervlakte, maar het is misschien niet teder genoeg voor de delicate vertering van de liefhebber van de Weegschaal.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man-compatibiliteit

Weegschaal Man en Steenbok Vrouw

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Compatibiliteit met Weegschaalvrouwen

Weegschaalvrouw en Steenbokman