Ram en Maagd compatibiliteit

Vurige Ram is vluchtig en onstuimig, terwijl Earthy Virgo praktisch en stabiel is en zelfbeheerst. Er is hier een groot contrast van temperamenten. Ram kan zich geen zorgen maken over de methode, ophef en aandacht details die zo natuurlijk voor Maagd komen, hoewel Ram dit waardeert de resultaten. Emotionele aard verschillen zo veel dat een goede mentale affiniteit is essentieel.

Deze twee begrijpen gewoon niet wat de een ander vinkje. De Ram kan vrij rondlopen, terwijl Maagden dit leuk vinden om elk aspect van alles wat ze tegenkomen en bekritiseren te analyseren waar ze het niet mee eens zijn.


Ram en Maagd compatibiliteit
De manieren van de Ram zal de Maagd intens irriteren, die hem zal beschuldigen egoïstisch te zijn, slordig en oppervlakkig. In ruil daarvoor zal de Ram zeggen dat de Maagd is altijd zeurderig en nit-picking, kritiek en carping. Het zal eindigen onhandelbaarheid en wrijving. geld kan ook problemen veroorzaken zal zijn dat de maagd constant het geld en de Ram is klaar om het uit te geven. Deze relatie heeft een betere kans om te werken als de Arian meer een wollige baa-lamp is dan een onstuimige ram en de Maagd is rijkelijk versierd met een beetje Leeuw of Weegschaal in zijn horoscoop het zullen niet zulke astrologische archetypen zijn.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Ram Man
Compatibiliteit
Ram Man Compatibiliteit

Ram Man en Maagd Vrouw

Ram Vrouw
Compatibiliteit
Ram Vrouw Compatibiliteit

Ram Vrouw en Maagd Man