Ram Vrouw Met Maagd Man Compatibiliteit

Hoewel deze combinatie aanvankelijk gemakkelijk met elkaar overweg kan, zou het voor beiden moeilijk zijn om de relatie en de vonken levend te houden. Beide temperamenten zijn volledig gescheiden van elkaar in die zin dat de Maagd-man volledig georganiseerd is en de Ram-vrouw van chaos en impulsief leven houdt. Ram houdt te veel van avontuur in het leven, terwijl de Maagd-man daar bang voor zou zijn. Het leven zou voor beiden hun hele leven vol uitdagingen zijn.
Aries Woman-Virgo Man Compatibility

Beroemd Ram-Maagd-paar

• Reese Witherspoon and Ryan Philippe

Compatibiliteit voor romantiek

Hoewel deze combinatie goede beloften lijkt in te houden voor een romantische relatie, zou hier niet veel vonk en passie bij betrokken zijn.


Maagd zou meer gericht zijn op de kleine dingen in het dagelijks leven in plaats van rond te hangen, terwijl de Ram bezig zou zijn met haar meer dan levensverwachtingen, dat er letterlijk niet veel ruimte zou zijn voor romantiek en sensuele gevoelens.

Compatibiliteit voor vriendschap

Er zou een betere compatibiliteit zijn met een Ram-vrouw en een Maagd-man als vrienden in het leven. Een gezonde benadering en gemeenschappelijke interesse in sport en lichamelijke activiteiten zou hen ver brengen in het land van kameraadschap.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou niet veel compatibiliteit zijn in dit duo als het om het huwelijk gaat. Dingen kunnen gunstig uitpakken als de Maagd-man niet sterk genoeg is om gemakkelijk door de Ram-vrouw in het leven te worden overgenomen.

Compatibiliteit voor seks

Seks zou voor beiden een soort verslaving zijn, maar ze zouden dit niet verwarren met de relatie als geheel. Ram zou de Maagd-man te kieskeurig vinden als hij meer geïnteresseerd is in de fijnere details, zoals de netheid van de lakens op het bed, de douche die moet worden genomen en dergelijke. Er zou hier niet veel leven zijn.

Het eindspel

De Ram-vrouw raakt voortdurend gefrustreerd door de daden van de perfectionistische Maagd-man dat het een stuk moeilijker zou zijn dan ze aanvankelijk hadden gedacht. De Maagd Man zou de belangrijkste bron van het eindspel in deze combo zijn.

www.findyourfate.com Beoordeling 2/10