Ram Vrouw Met Boogschutter Man Compatibiliteit

De Ram-vrouw en de Boogschutter-man zijn compatibel met elkaar, zowel op mentaal als spiritueel vlak. Haar impulsieve karakter en zijn spontane karakter vullen elkaar gewoon aan. De Ram-vrouw zou de Boogschutter-man interessant vinden om mee samen te leven, maar soms kunnen zijn directe gesprekken haar gevoelens kwetsen. Dit is een van de meest avontuurlijke duo's in de dierenriem.
De een vergeeft de ander gemakkelijk en ze koesteren niet lang wrok. Hier zou ook veel eerlijkheid bij komen kijken.
Aries Woman-Libra Man Compatibility

Beroemd Ram-Boogschutterpaar

• Reese Witherspoon and Jake Gyllenhaal

• Rhea Perlman and Danny Devito

• Talisa Soto and Benjamin Bratt

• Emma Thompson and Kenneth Branagh

• Gloria Steinem and Phil Donahue

Compatibiliteit voor romantiek

Hoewel een Ram-vrouw en een Boogschutter-man compatibel zijn, zou hier niet veel romantiek te zien zijn. Dat komt omdat de Boogschutter niet voor veel emoties en gevoelens is. Hij is meer gericht op de praktische kant van het leven. Maar hij zorgt ervoor dat zijn vrouwelijke Ram-tegenhanger haar dosis passie en sensuele last krijgt.

Compatibiliteit voor vriendschap

De Ram-vrouw en de Boogschutter-man maken een van de beste vrienden in het leven. Ze hebben veel gemeenschappelijke interesses en zijn goede metgezellen voor het leven. Samen zijn ze altijd buiten te zien.

Compatibiliteit voor huwelijk

Er zou een goede mate van compatibiliteit zijn wanneer deze combinatie in het huwelijk samenkomt. Hun gemeenschappelijke belangen zorgen ervoor dat het huwelijk de tand des tijds doorstaat.

Compatibiliteit voor seks

Voor dit duo is seks een sport die beiden graag samen beleven. Hier zou veel voorspel, plezier en passie bij komen kijken. Er wordt gezegd dat deze combinatie de langdurige seksuele ontmoeting heeft in vergelijking met de andere groepen in de dierenriem.

Het eindspel

Dit is een relatie die waarschijnlijk eeuwig zal duren zonder veel problemen. Zelfs als de relatie of het huwelijk stuk gaat, blijven ze vrienden voor het leven.

www.findyourfate.com Beoordeling 9/10